Pakketje unboxen, fijne week & ijsje eten // WEEKVLOG #110

Pakketje unboxen, fijne week & ijsje eten // WEEKVLOG #110

19 april 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week heb ik een heerlijk productieve (werk)week, test ik de Miracle Morning uit en ga gezellig samen met mama een ijsje eten in de stad. Daarnaast unbox ik een leuk pakketje met daarin toffe nieuwe oorbellen van Studio Vaia en geef een update over onze toekomstige kittens. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×