Paardrijden zonder hoofdstel!? // WEEKVLOG #23

13 september 2017 1 Comment

Het is weer tijd voor een nieuwe weekvlog! In deze video neem ik jullie mee door mijn eerste schoolweek van het tweede studiejaar, neem ik jullie mee naar de manege en laat ik eindelijk zien hoe ik met neckrope (zonder hoofdstel!) rijd met Brownie. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 18 september 2017 at 13:22

  Leuk om weer te horen hoe het met je gaat, en fijn dat rijden op Brown goed gaat!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×