Oysho shoplog // SHOP OR FLOP

9 maart 2023 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Shop or Flop. Vandaag test ik kledingmerk Oysho voor je uit op basis van prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Het merk staat bekend om de zomerse items en lekkere stofjes. Ik test vier verschillende outfits voor je uit, waaronder zelfs een badpak. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×