Overview | Mijn youtube ‘carrière’

28 mei 2015 1 Comment

youtube

Ik zat laatst weer eens naar mijn oudere filmpjes te kijken en toen pas viel me op hoe veel verschil er zit in kwaliteit en hoe ik voor de camera zit tijdens mijn filmpjes. Vandaar dat ik besloten heb om vandaag eens te kijken naar mijn filmpjes en mijn verandering te zien!

Het allereerste filmpje dat ik maakte voor Ordinary Odd: de 50 facts about me TAG. Om te beginnen: jeetje wat zit ik vreselijk onhandig voor de camera, is het enorm erg bewerkt en natuurlijk de kwaliteit van mijn camera… Je hoort alsmaar gekraak op de achtergrond en ook de rest van het beeldmateriaal ziet er niet erg goed uit. Maar goed: voor een eerste filmpje kan het slechter toch?

Dan een filmpje van ongeveer 7 maanden later. Ik zit al een stuk beter voor de camera, maar nog altijd niet erg relaxed. De kwaliteit van de camera is hier nog even slecht, en de camera is er ook na het opnemen van dit filmpje en de My School Story TAG mee opgehouden waardoor ik een hele lange tijd niet heb kunnen filmen.

Zo’n 4 maanden later had ik dan eindelijk een nieuwe camera en nam ik dit filmpje op waarin ik vertelde over hoe ik het vanaf toen wilde gaan aanpakken met mijn filmpjes. Gelukkig is de kwaliteit van deze camera een stuk beter, maar ik wist hier nog totaal niet hoe ik er mee om moest gaan waardoor dit filmpje en een paar anderen aardig slecht scherpgesteld waren en sommigen ook overbelicht.

En dan dit filmpje waarin ik een stuk beter omging met de camera en ook zelf het trotst op ben. Zelf vind ik dit mijn beste filmpje tot nog toe, en jullie blijkbaar ook want het is mijn meest bekeken en meest gelikede video op youtube!

Natuurlijk waren er nog een stuk meer filmpjes van mij, maar ik ben ze niet allemaal langs gegaan. Ben je nou benieuwd kijk dan hier, en vergeet je niet te abonneren op mijn youtube kanaal!

Zelf vind ik dat ik toch wel een aardige groei heb doorgemaakt met mijn youtube kanaal, en daar ben ik ook best trots op. Ik blijf voorlopig ook zeker nog door gaan en heb zin om filmpjes voor jullie te maken. Als je nog leuke ideetjes hebt voor wat jij wilt zien in mijn filmpjes, laat het dan vooral weten!

1 Comment

 • Ria 28 mei 2015 at 18:12

  Leuk dat je dankzij dit blog je eigen groei kunt zien!!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×