Over mij

Ik ben Irina, 23 jaar en het gezicht achter deze blog. Op Irina Touw.nl schrijf ik over alles waar ik mee bezig ben, waardoor het echt een persoonlijke blog is waar jullie mij steeds beter op kunnen leren kennen.

Over mij

Ik ben eigenlijk altijd al creatief geweest en zat vroeger dan ook maar al te vaak te tekenen en te knutselen. Later ging dit over in het schrijven van gedichten en nam ik maar al te graag de oude camera’s van mijn moeder over wanneer zij aan een nieuwer model ging. De stap naar een blog was dan ook niet al te verrassend, maar wat vond ik het spannend om mijn blog te delen met mijn omgeving. Inmiddels weet ik niet anders: ik blog dan ook al sinds december 2013.

Naast mijn blog zit ik overigens ook nog gewoon op een studie, maar dit heeft een hele aanloop gehad. Na mijn havo diploma begon ik in september 2014 aan de studie dier- en veehouderij aan de HAS in Den Bosch. Mijn droom was om ooit mijn eigen manege te runnen en iedere dag met paarden bezig te zijn. Jammer genoeg, bleek de opleiding toch niet helemaal te zijn wat ik zocht, waardoor ik besloot ermee te stoppen.

Ik ben daarna fulltime gaan werken bij de Jumbo als kassamedewerkster, en in de 1,5 jaar dat ik fulltime heb gewerkt heb ik het voor elkaar gekregen om hier een vast contract te krijgen. Na 1,5 jaar lang te hebben nagedacht over een andere studie ben  ik sinds september 2016 begonnen aan de studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit sluit natuurlijk enorm goed aan op mijn blog en YouTube kanaal, en ik kan zeggen dat ik me hier heel erg op mijn plek voel.

Naast mijn werk en school heb ik sinds oktober 2014 ook een eigen paard: Brownie. Ik deel haar samen met mijn moeder, en ga er zelf zo’n 3 à 4 keer in de week naartoe. De manege is echt een plek waar ik even tot rust kan komen na een lange schooldag: Brownie weet me altijd op te vrolijken.

Omdat school, werk, Brownie en mijn blog allemaal bij elkaar toch wel heel erg veel voor me werd besloot ik in oktober 2016 te stoppen met werken. De keuze om te gaan lenen was heel erg lastig, maar uiteindelijk blijkt het de juiste te zijn geweest. Ik zit beter in mijn vel en kan me nu focussen op de dingen die ik echt leuk vind: mijn studie, mijn blog en mijn dieren.

Brownie

Thuis heb ik namelijk nog twee hele leuke dieren: mijn katten Roosje en Mischa. Dit zijn ook echt mijn schatjes en zul je nog vaak voorbij zien komen. Vooral in mijn weekvlogs weten mijn katten vaak alle aandacht op te eisen, wat zorgt voor erg schattige beelden.

Naast mijn studie, blog en dieren houdt ik er ook heel erg van om te plannen. Plannen is ook wel nodig met zo’n drukke agenda maar toch weet ik dit ook lekker creatief te houden. Sinds april 2017 houd ik namelijk een bullet journal bij waarin ik iedere maand mijn eigen agenda maak. Heerlijk creatief en tegelijkertijd praktisch!

Ik houd er ook van om mezelf doelen te stellen, en daarom maak ik iedere maand een lijstje met doelen voor mezelf en plaats deze online. Op die manier staat het zwart op wit en moet ik er aan het eind van de maand op terug komen in een artikel: goede motivatie om ook echt aan die doelen te werken!

Mocht je me nu nog beter willen leren kennen dan dat je dit kunt op mijn blog, dan mag je me natuurlijk ook volgen op social media. Vooral op Instagram en Twitter deel ik een heleboel persoonlijke posts.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.