Over deze blog

Welkom op mijn blog: IrinaTouw.nl. Ik heb mijn blog mijn eigen naam gegeven omdat ik hier graag mijn persoonlijkheid laat doorschemeren. IrinaTouw.nl is dan ook geen typische beauty- of fashionblog, maar een echte verzameling van onderwerpen waar ik zelf blij van wordt. De onderwerpen die je het meest voorbij zult zien komen zijn body positivity, (curvy) fashion en mentale gezondheid. Ook vind ik het leuk om content te delen over reizen en (beauty)producten waar ik enthousiast van word. Meerdere dagen per week vind je hier dan ook een nieuw artikel of video terug, dat ik met veel liefde heb gemaakt.

Over de blog

Het verhaal achter IrinaTouw.nl

Op 8 december 2013 plaatste ik mijn eerste blogpost online op deze blog. Ik had eerder geoefend met bloggen op andere platformen en was overtuigd dat het tijd was voor een nieuwe stap. Ik noemde mijn blog destijds Ordinary Odd, een naam die deze website tot half 2017 heeft gedragen. Ik begon sporadisch blogposts te schrijven en merkte al snel dat mijn enthousiasme groeide. Vanaf februari 2014 begon ik dan ook een YouTube kanaal naast mijn blog waar ik eens in de paar maanden een video plaatste.

Vanaf half 2015 begon ik het bloggen echt serieus te nemen. In plaats van alleen een hobby werd het mijn droom om dit alles te kunnen uitbreiden tot mijn werk. Ik stopte dit jaar ook met mijn studie Dier- en Veehouderij, waarbij ik op zoek moest naar iets nieuws. Dankzij mijn blog had ik de mediawereld ontdekt en wist ik zeker dat ik graag binnen dit werkveld aan de slag wilde.

Ik begon regelmatiger artikelen en video’s te plaatsen en werkte voor het eerst met een uploadschema. Zo wisten zowel ikzelf als mijn volgers precies wat ons te wachten stond en dit beviel ontzettend goed. Mijn kanalen groeiden en ik merkte dat de naam Ordinary Odd niet meer zo goed bij mij en mijn blog paste. In de zomer van 2017 besloot ik dan ook om het roer om te gooien en al mijn kanalen een flinke make-over te geven. Ik ontwierp een nieuwe huisstijl inclusief nieuw logo, veranderde de naam van al mijn kanalen naar Irina Touw en zag dit als de volgende stap naar een carrière als content creator.

Toen ik eind 2017 verplicht thuis kwam te zitten met een burn-out ontdekte ik een heleboel over mezelf. Eén van die dingen was dat ik absoluut verder wilde met mijn werk als content creator. Zodra ik dan ook uit mijn burn-out kwam zette ik de volgende stap: in september 2019 registreerde ik Irina Touw officieel als bedrijf bij de Kamer van Koophandel.

Sindsdien heb ik flink aan de weg getimmerd en groeien mijn kanalen iedere dag met nieuwe trouwe volgers. Ik krijg dagelijks berichten binnen van volgers die iets hebben gehad aan mijn tips rondom body positivity, blij zijn met een nieuw (fashion) item dat ze door mij hebben gekocht of me om advies vragen.

Over de blog

Naast mijn blog ben ik dan ook actief op social media, zo vind je me terug op mijn YouTube kanaal waar ik regelmatig nieuwe video’s plaats en post ik meerdere keren per week nieuwe foto’s op mijn Instagram account.

1 Comment

 • Kyara 2 mei 2020 at 22:05

  Heel leuk dit blog!
  ik raak er heel geïnspireerd door. mag ik misschien weten met welk programma jij je blog hebt gemaakt? ik wil namelijk misschien ook een blog starten.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×