Over de site

Irina Touw. De naam zegt het eigenlijk al: mijn blog. Mijn uitlaatklep.

Irina Touw
Irina Touw.nl is mijn persoonlijke blog over beauty, fashion en lifestyle. Ik schrijf eigenlijk simpelweg over dingen die ik interessant vind. Zo vind je regelmatig reviews van make-up producten, boeken en films maar ook outfit artikelen en weekvlogs. Ik probeer de verschillende onderwerpen waar ik over schrijf en film zo veel mogelijk af te wisselen, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is op mijn blog.

Uploadschema blogartikelen en video’s
Iedere dag om 6:00 uur ‘s ochtends komt er nieuwe content online. Dit kan in de vorm van een geschreven artikel zijn maar ook in de vorm van een video. De standaard video-dagen hier op mijn blog zijn woensdag (een weekvlog) en zondag (een ‘gewone’ video). Soms komen er extra video’s online: deze komen dan op vrijdag en/of zondag (11:00 uur) online op mijn blog. Mocht je mijn video’s nu niet willen missen dan kun je natuurlijk ook mijn YouTube kanaal volgen.

De artikelen en video’s gaan voornamelijk over beauty, fashion en lifestyle onderwerpen. Shoplogs, lookbooks, tutorials maar ook DIY’s en bullet journal video’s komen hier voorbij. Ik vind het leuk om te schrijven over nieuwe producten die ik heb ontdekt op het gebied van mode en make-up en ik geef al mijn mede-bloggers iedere maandag tips op het gebied van bloggen.

Ik sta altijd open voor leuke ideeën voor artikelen en/of video’s. Ik blog omdat ik het zelf ontzettend leuk vind om te doen, maar ook zeker voor jullie: mijn lezers. Als je een tip hebt, een leuk idee of een vraag, laat het dan vooral achter in de reacties. Dat vind ik alleen maar leuk en ik doe er ook echt wat mee.

IMG_0596

Apparatuur
Mijn video’s maak ik met mijn spiegelreflexcamera: de Canon 600D. Hierbij gebruik ik de Canon 55-80 mm lens. Vlogs film ik met de Canon G7X Mark II. Foto’s maak ik over het algemeen met de Canon 600D camera en de Canon 50 mm 1.8 lens of de Canon 55-80 mm lens. Soms komen er echter ook foto’s voorbij die gemaakt zijn met mijn Canon G7X Mark II.

Fotobewerking doe ik in Picmonkey, Adobe Afterlight CC en Adobe Photoshop CC en mijn filmpjes bewerk ik in Adobe Premiere Pro CC.

Heb je nog vragen? Dan verwijs ik je door naar de contactpagina.

1 Comment

  1. Reply
    Kyara
    2 mei 2020 at 22:05

    Heel leuk dit blog!
    ik raak er heel geïnspireerd door. mag ik misschien weten met welk programma jij je blog hebt gemaakt? ik wil namelijk misschien ook een blog starten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.