Over 5 jaar…

4 juli 2017 2 Comments

Een tijdje terug bestelde ik het boek Masterclass Ondernemen van Annic van Wonderen, waar ik op het moment van schrijven nog in bezig ben. Dit boek zet me aan het denken en geeft me de meest wilde ideeën over wat ik nu eigenlijk wil bereiken met mijn blog. Dat ik een eigen bedrijf wil hebben dat is iets wat ik al jaren weet, maar hoe ik dit precies voor me zie was me nooit helemaal duidelijk. Inmiddels heb ik een duidelijker beeld van welke kant ik met mijn leven op wil. Vandaag deel ik dan ook een aantal dingen die ik over 5 jaar voor elkaar wil hebben.

Over 5 jaar …

… ben ik afgestudeerd aan mijn opleiding Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik kan mezelf dan Bachelor of Arts of Bachelor of Media, Information and Communication noemen (maar net afhankelijk van hoe die titel tijdens mijn afstudeerjaar zal heten.

… ben ik zo ver gegroeid met mijn blog en YouTube kanaal dat ik hier een inkomen uit weet te halen.

… heb ik me ingeschreven bij de KvK en kan officieel een ondernemer genoemd worden.

… ben ik het huis uit en woon op mezelf met eventuele partner (en natuurlijk huisdier(en)). Geen studentenkamertje maar een klein appartement (of misschien zelfs al wel groter).

… ben ik nog altijd druk in de weer met paarden. Deze hobby wil ik niet laten verdwijnen doordat ik het druk krijg met andere dingen.

… kennen net zo veel mensen mijn naam als die van Vera Camilla.

… zijn mijn stoutste dromen wat betreft mijn blog en YouTube kanaal uitgekomen.

Dit zijn de voornaamste punten die ik over 5 jaar voor elkaar wil hebben gekregen. Ik ben vastberaden om van mijn blog en YouTube kanaal te gaan leven en ben bereid daar alles voor te doen. Na mijn vakantie ben ik dan ook van plan een aantal plannen te gaan uitvoeren die ik heb. Ik ben ook erg benieuwd of jullie wel eens nadenken over de toekomst op deze manier? Zo ja, wat zijn jouw doelen voor over 5 jaar?

2 Comments

 • ria 4 juli 2017 at 16:09

  Mooie plannen! Succes!

 • Miranda | Taxx Life Blog 4 juli 2017 at 13:04

  Net een uurtje rond gedwaald op je blog, wat een leuke artikelen! Ik kwam hier via google en eindig nu bij dit artikel van vandaag, waar je het hebt over het boek van Annic. Die ligt ook mijn nachtkastje en toevallig ben ik in december naar een masterclas van haar geweest. Je hebt echt een super leuk blog en ik ga je volgen, bedankt voor de tips!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×