Fashion

Outfit | Tussen de bloemen

Outfit | Tussen de bloemen

Overal op Instagram kom ik foto’s tegen van meiden in schattige zomerjurkjes die rondhuppelen in bloemenvelden. Prachtig ziet het er uit dus ook ik wilde graag foto’s gaan maken op zo’n prachtige locatie. Samen met mijn moeder reed ik dan ook half Lisse door op zoek naar een bloembollenveld waar je daadwerkelijk bij kon komen en maakte hier outfit foto’s. Het voordeel van foto’s maken in een bloemenveld? Niemand die je raar aankijkt want iedereen doet het. Vandaag laat ik je zien welke outfit ik voor deze gelegenheid aan trok.

Outfit | Tussen de bloemen

Zodra ik besloot foto’s te gaan maken tussen de bloemen wist ik meteen dat ik dit tasje mee wilde nemen. Hij komt van de Stradivarius en ik ben er echt verliefd op. De schattige rode en roze bloemetjes samen met het zwart en het zilver zorgen voor de perfecte combinatie tussen schattig en stoer. Helaas kun je op deze foto zien dat de tas open staat, iets wat ervoor zorgt dat ik hem helaas niet zo vaak erbij pak. De sluiting is helaas lam waardoor hij alsmaar opnieuw open springt. Niet bepaald erg praktisch.

Outfit | Tussen de bloemen

Ook de broek die ik hier draag komt van Stradivarius en ik ben echt verliefd op de kleur. Van tevoren wist ik niet welke kleur bloemen het zouden worden maar tussen deze roze bloemen past hij echt perfect. Het is een prachtige pantalon met een leuk paperbag detail aan de bovenkant. Dit zie je op deze foto’s helaas niet erg goed, maar kun je wel zien op deze Instagram foto die ik eerder al eens plaatste.

Om te matchen met de broek besloot ik een paar oorbellen uit de kast te halen die ik al heel erg lang niet meer heb gedragen. Zo ver ik me kan herinneren kocht ik ze ooit bij de Bershka, maar inmiddels zijn ze niet meer te koop. Hoe dan ook vond ik de steen bovenaan perfect matchen met mijn broek en ook het zilver past weer perfect bij de tas. Love it als outfits helemaal samen komen door de accessoires.

Outfit | Tussen de bloemen

Bovenop mijn broek wilde ik een simpel item dragen, aangezien die broek al zo’n opvallende kleur heeft. Ik koos daarom voor een mooie zwarte trui, maar wel eentje met net iets extra’s. Deze trui heeft namelijk een kol en enorm wijd uitlopende mouwen, die ook nog eens ontzettend lang zijn waardoor je je handen er heerlijk in kunt verstoppen. Daarnaast vind ik de verticale streep erdoorheen zorgen voor een mooi afslankend effect.

Outfit | Tussen de bloemen

Als laatste was het natuurlijk ook belangrijk om een paar schoenen aan mijn voeten te hebben en hierbij besloot ik voor een paar sneakers te gaan dat ik lang niet genoeg draag. Deze prachtige velvet plateausneakers zijn van Steve Madden en kocht ik tijdens een hele goede aanbieding van Zalando Lounge. Ik ben echt verliefd op het uiterlijk, maar helaas loop ik redelijk snel blaren op in deze schoenen. Goed inlopen is dan ook hard nodig, maar man wat zijn ze mooi!

Outfit | Tussen de bloemen

Trui – Boohoo | Broek – Stradivarius | Sneakers – Steve Madden
Oorbellen – Bershka | Tas – Stradivarius | Nagellak – Essie Stripes & Sails

Al met al ben ik echt ontzettend blij met hoe deze outfit uiteindelijk is geworden. Alles past perfect bij elkaar en de foto’s zijn prachtig geworden dankzij mijn lieve mama. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden: zouden jullie dit dragen?

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

4 Comment

 1. Reply
  Amanda | stylevhibes
  21 mei 2018 at 21:07

  Wauw heel erg mooi!?

  1. Reply
   Irina
   22 mei 2018 at 22:16

   Dankjewel! <3

 2. Reply
  Britt van Ommeren
  11 mei 2018 at 10:58

  Wat een heerlijk fleurige foto’s, je ziet er ook prachtig uit!

  1. Reply
   Irina
   11 mei 2018 at 19:09

   Dankjewel! Wat lief <3

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.