Outfit | Summer Ready

Outfit | Summer Ready

23 juni 2018 2 Comments

Alweer een tijd terug werd ik benaderd door Open32: een kledingwebshop met een aantal heel erg mooie merken in hun assortiment. Ik werd meteen verliefd op een aantal items en natuurlijk kon ik het niet laten om meteen een outfit samen te stellen met één daarvan. Het is een prachtige blouse van het merk Silvercreek: ik had al eerder kleding van dit merk gezien maar nog nooit daadwerkelijk gekocht. Tijd om je deze zomerse outfit uitgebreid te laten zien!

Outfit | Summer Ready

Om te beginnen natuurlijk de blouse waar het allemaal om gaat: deze prachtige rood/roze met wit gestreepte blouse. Hij is off shoulder en heeft aan de bovenkant een elastieken band lopen met hier doorheen een leuk borduursel wat hem net iets speelser maakt. Daarnaast zitten er strikjes rondom je elleboog die je zelf kunt aanpassen. Door de strikjes en de band vind ik het echt een soort bohemian stijltje geven aan de blouse, hoewel hij verder juist ontzettend gemakkelijk te combineren valt.

Verder is hij losvallend en ontzettend comfortabel: iets waar ik vooral in de zomer echt gek op ben. Heerlijk om je niet de hele dag zorgen te hoeven maken om je kleding! Mocht je benieuwd zijn dan kun je de blouse hier zelf ook shoppen.

Outfit | Summer Ready

Omdat de blouse zulke leuke lichte kleurtjes heeft vond ik hem meteen een zomerse uitstraling hebben. Dat was dan ook het uitgangspunt wat ik besloot te nemen voor deze outfit.

Ik combineerde de top met een simpele blauwe skinny jeans van de H&M en besloot als accessoire mijn nieuwste tas mee te nemen. Deze leuke ronde rieten tas konden jullie afgelopen donderdag al zien in deze zomer shoplog. Door de zachte uitstraling vond ik het een perfecte match en daarnaast had ik meteen weer een excuus om deze beauty te dragen.

Outfit | Summer Ready

Aan mijn voeten besloot ik opnieuw met zachte kleuren te werken en daarom kwam ik al snel uit bij deze leuke espadrilles van My Jewellery. Door de schattige palmboomprint op de voorkant van de schoenen zijn ze extra zomers en daarnaast vind ik ze ook gewoon heel erg schattig en stijlvol. Oh, en ook niet onbelangrijk: ze lopen heerlijk.

Outfit | Summer Ready

Om de outfit af te maken besloot ik een zonnebril mee te nemen, maar helaas zat de zon verscholen achter de wolken. Toch vind ik deze zonnebril van AliExpress perfect passen bij de outfit met zijn rosé gouden spiegelglazen en gouden montuur. MAC Mehr op mijn lippen maakt de look vervolgens helemaal af en zorgt ervoor dat ik me heerlijk girly maar toch comfortabel voel.

Outfit | Summer Ready

Top – Open32 (Silvercreek) | Broek – H&M | Espadrilles – My Jewellery
Zonnebril – AliExpress | Tas – ByJou | Nagellak – L’Oreal | Lipstick – MAC

Al met al liep ik vol zelfvertrouwen rond in deze outfit: hij zit comfortabel, ziet er ontzettend leuk uit (al zeg ik het zelf) en bevat een aantal van mijn nieuwe favoriete items. Wat wil je nog meer? Ik ben in ieder geval erg benieuwd wat jullie van deze outfit vinden. Zou jij dit dragen?

Dit artikel is een samenwerking

2 Comments

 • Joyce 25 juni 2018 at 13:54

  Superleuke top! En loveeeee je schoenen.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×