Outfit – Sturdy but girly

2 september 2017 4 Comments

Afgelopen week kwam Joyce langs om video’s op te nemen voor onze YouTube kanalen. Die video’s hebben jullie inmiddels al kunnen zien en daar waren jullie gelukkig erg enthousiast over. We hadden echter nog wat tijd over (wat een wonder is met ons, aangezien we altijd veel te veel praten) en besloten om nog wat outfit foto’s te maken. Vandaag dan ook weer een outfit post!

Outfit - Sturdy but girly

Ik besloot voor een simpele outfit te gaan die lekker zit, maar tegelijkertijd toch ook stijlvol is. Ik besloot dan ook dat het weer eens tijd was voor mijn top van de Mango, die ik vorig jaar ergens in de uitverkoop kocht. Het is een prachtige top qua model, aangezien hij een hele mooie wijde hals heeft die net niet off-shoulder is.

Outfit - Sturdy but girly

Natuurlijk moest ik mijn nieuwe schoenen aan, die jullie in mijn vorige outfit post ook al konden zien. Ik ben helemaal verliefd op dit stel en het liefst draag ik ze dan ook iedere dag. Helaas heb ik slechte enkels en zijn die het daar niet helemaal mee eens, dus wissel ik ze af met mijn Nikes. Mooi zijn ze in ieder geval wel door de zilveren studs overal over de schoenen verspreid.

Outfit - Sturdy but girly

Een comfortabele outfit betekend bij mij toch al snel een skinny jeans. Dit high waisted exemplaar van de H&M draag ik echt veel te veel, waardoor hij al redelijk aan het slijten is. Tijd om een nieuw paar aan te schaffen!

Outfit - Sturdy but girly

In mijn oren draag ik overigens een heel erg leuk paar oorbellen van Sieradenkistje.nl. Ik kreeg namelijk zelf een ontzettend leuk cadeautje van de eigenaresse van de webshop toen ik de winactie voor jullie regelde. Mocht je overigens nog niet mee doen: de winactie vind je hier.

Dit setje heeft in ieder geval twee verschillende oorbelletjes, waardoor je in je ene oor een zilveren staafje draagt en in het andere oor een zilveren driehoekje. Heel erg subtiel, maar toch wel een erg leuk detail aan je outfit.

Outfit - Sturdy but girly

Bovendien had ik een zwart en zilver thema in deze outfit in gedachten. Daar pasten de oorbellen en schoenen natuurlijk heel erg goed in! Verder droeg ik nog mijn nieuwste riem van de H&M en mijn schattige kleine handtasje van de Stradivarius die door de studs lekker stoer is, maar door de bloemetjes ook wel weer girly. Helemaal mij dus!

Top – Mango | Broek – H&M | Riem – H&M | Schoenen – Come Get Fashion | Tas – Stradivarius | Oorbellen – Sieradenkistje.nl

Ik heb in ieder geval een hele gezellige dag gehad met Joyce vorige week vrijdag. We schoten overigens nog een andere outfit, dus deze komt binnenkort ook nog online op Irina Touw. Wat zijn jullie favoriete outfits? Ik draag zelf het liefste een high waisted broek met een leuke top!

4 Comments

 • Nicole 3 september 2017 at 11:33

  Ik vind dit echt zo een mega leuke outfit. Je hebt alles zo goed gecombineerd!

  • Irina 3 september 2017 at 12:56

   Aah leuk om te horen! ^^

 • Ellen 3 september 2017 at 11:00

  Super leuke outfit en wat zijn die oorbellen mooi!

 • K 2 september 2017 at 16:14

  Skinny jeans met een shirt is altijd goed! Staat je leuk en dat tasje is ook mooi!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×