Outfit | Spring in Leiden

Outfit | Spring in Leiden

26 april 2018 4 Comments

De laatste outfit post die ik plaatste was alweer in oktober 2017: enorm lang geleden dus. Ik kreeg steeds meer vragen of ik weer eens zo’n artikel wilde maken, maar toch kwam het er niet van. Ik maak de afgelopen tijd vaak foto’s van mijn outfit voor op Instagram, waarbij ik vaak de camera van mijn telefoon gebruik. Niet echt geschikt voor een outfit artikel op mijn blog dus. Afgelopen woensdag ging ik echter samen met Evelien naar Leiden om hier te shooten. We namen verschillende outfit’s mee en gingen een paar uur lang los met foto’s maken voor onze blog en Instagram. Vandaag is het tijd om jullie een aantal van die foto’s te laten zien.

Outfit | Spring in Leiden

Deze blouse heb ik al een aantal maanden in mijn kast hangen, maar ik heb hem nog niet zo vaak gedragen vanwege het weer. De stof is namelijk doorschijnend met allerlei kleine zwarte stipjes en leuke bloemetjes details erop gestikt. Om deze details mooi over te laten komen kun je hier een mooie bh of bralette onder dragen, maar zelf voel ik me toch net wat comfortabeler met een hemdje. Zo vind ik het effect ook ontzettend leuk en perfect voor dit soort temperaturen. O, en hoe leuk zijn deze mouwtjes? Ik ben er echt verliefd op.

Outfit | Spring in Leiden

Daarnaast besloot ik een leuke pet op te zetten die ik een tijdje terug kocht in Haarlem, toen ik hier samen met Joyce was. Hiervoor droeg ik eigenlijk vrijwel nooit een pet of hoed, maar ik merk dat het je outfit toch echt af kan maken. Verder heb ik het qua accessoires ontzettend rustig gehouden: ik heb de kleur Stripes & Sails van Essie op mijn nagels en verder draag ik geen sieraden. Ik weet niet wat dat is, maar ik neem nooit de tijd om sieraden uit te zoeken voor bij een outfit. Moet ik toch maar weer wat vaker gaan doen.

Outfit | Spring in Leiden

Verder maakte ik de outfit af met een simpele skinny jeans die ik aan de onderkant een klein stukje oprolde en hieronder droeg ik mijn Nike’s. Sinds ik overspannen thuis zit ben ik helaas een aantal kilo aangekomen en daarom zijn er nog maar een paar broeken die lekker zitten. Deze broek nam ik toevallig over van mijn moeder en komt van de Didi: een winkel waar ik zelf anders nooit iets zou hebben gekocht.

 Blouse – Primark | Hemdje – H&M | Broek – Didi |
Pet – H&M | Sneakers – Nike | Nagellak – Essie

Ik vind het een heel erg geslaagde outfit en ik denk dat je me hier deze lente nog wel vaker in zult zien lopen. Hij zit comfortabel, is simpel maar toch ook stijlvol en is perfect voor deze temperaturen. Hoe zit dat met jullie: heb jij een outfit die je deze lente nog vaak zult gaan dragen?

4 Comments

 • Nicole 27 april 2018 at 19:08

  Wat een leuke outfit zeg. Ik vind het petje je zo leuk staan! Mooie locatie ook.

  • Irina 27 april 2018 at 19:41

   Wat lief! Dankjewel <3

 • Joyce 26 april 2018 at 14:48

  Wat een leuke top! Woehoeee #twinningiswinning

  • Irina 26 april 2018 at 15:35

   Jaa ben er echt verliefd op <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×