Outfit – Simple but edgy

24 augustus 2017 2 Comments

Afgelopen zondag had ik een ontzettend gezellige dag in Amsterdam met mede-bloggers Joyce, Brittany en Daphne. We hadden al maanden terug afgesproken met een hele groep bloggers, waarvan helaas het grootste deel afhaakte. Toch besloten we met zijn viertjes gewoon te gaan en maakten er een ontzettend leuke dag van. En we zouden geen bloggers zijn als er geen foto’s gemaakt zouden zijn: vind je niet? Vandaag dan ook weer eens een outfit artikel!

Outfit - Simple but edgy

We besloten richting de 9-straatjes in Amsterdam te gaan voor leuke outfit plekjes en eigenlijk alle meiden hadden al snel een leuke locatie gevonden. Zelf ben ik hier lang niet zo goed in en zie ik niet meteen de plek waarvan ik denk ‘JA, dat is hem!’ Toch vond ik uiteindelijk dit schattige trappetje met mooie donkerblauwe details. Lekkere bloggers-cliché maar he: dat mag zo af en toe ook wel eens.

Outfit - Simple but edgy

De choker die ik om mijn nek draag zullen jullie binnenkort nog voorbij zien komen in een AliExpress shoplog, maar ik kan nu al zeggen dat het een favoriet is geworden sinds ik hem in huis heb! Hij is lekker stoer en compleet anders dan alle chokers die ik anderen zie dragen: helemaal mij dus.

Outfit - Simple but edgy

Ik droeg deze dag mijn nieuwe shirt dat ik op maandag had gekocht in de sale bij de New Yorker. Ontzettend tof legergroen met een aantal touwtjes die op mijn borst bij elkaar komen met een zilveren ringetje. Lekker simpel en comfortabel maar toch stijlvol! Helaas bleek deze dag dat het shirt wel erg snel zweetvlekken laat zien: iets waar ik niet helemaal op berekend was… Oeps! Dan maar het bomberjack er overheen aantrekken die ik mee had voor ’s avonds op de fiets.

Outfit - Simple but edgy

Naast mijn nieuwe shirt en nieuwe choker droeg ik ook nog eens mijn nieuwste paar schoenen: ik had dit net zo goed de ‘nieuwe items outfit’ kunnen noemen! Deze schoenen zag ik maanden terug al voorbij komen op Come Get Fashion, maar ik vond ze alsmaar net iets te duur. Tegen de tijd dat de schoenen in de aanbieding kwamen was mijn maat natuurlijk alweer uitverkocht dus ik had de hoop al opgegeven. Toch kwam ik de schoenen ineens tegen op United Wardrobe in mijn maat en voor maar €25,-. Meant to be!

Outfit - Simple but edgy

Verder stijlde ik de outfit met een simpele high waisted skinny jeans van de H&M en is hij eigenlijk helemaal niet zo bijzonder. Wanneer ik nieuwe items heb wil ik deze nu eenmaal graag dragen, en dus stopte ik ze allemaal samen in deze outfit! Wie herkent dit?

Bomberjack – Boohoo | Top – New Yorker | Broek – H&M | Schoenen – Come Get Fashion |
Choker – AliExpress

Outfit - Simple but edgy

Ik heb in ieder geval een hele gezellige dag gehad in Amsterdam met de meiden. We zijn na de outfit-foto’s namelijk lekker wezen lunchen bij Calf & Bloom en daarna de winkels in gedoken om te shoppen. Met meer dan een paar nagellakjes en een riem kwam ik niet thuis, maar dat mag ook wel eens. Vindt mijn portemonnee vast beter! Haha.

2 Comments

 • Joyce 24 augustus 2017 at 16:45

  Aaah yaaaay, de foto’s zijn echt heel leuk geworden! Je had ook wel een heule goede fotograaf natuurlijk ;p Ik wil ook altijd allerlei nieuwe items in één outfit gooien, haha.

 • Ellen 24 augustus 2017 at 09:12

  Super leuke outfit!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×