Outfit – Elephants and dungarees

5 augustus 2017 4 Comments

Vorige week sprak ik met Joyce af om gezellig een dagje te gaan shoppen, (outfit)foto’s te maken en lekker te lunchen in Leiden. We besloten om te beginnen met de outfitfoto’s, en aangezien het ontzettend lekker weer was vonden we het wel leuk om deze te maken bij de Burcht. Zelf was ik hier nog nooit geweest, en dat terwijl ik al mijn hele leven vlakbij Leiden woon: shame on me!

Outfit - Elephants and dungarees

Van te voren was het nog niet helemaal duidelijk hoe warm het zou gaan worden dus ik besloot voor een outfit te gaan die perfect is voor een Nederlandse zomerdag: een luchtige off shoulder top onder mijn geliefde tuinpak. Twee van mijn favoriete items gecombineerd in één outfit.

Outfit - Elephants and dungarees

Het leukste detail aan deze top vol met olifantjes en bloemetjes vind ik toch wel de mouwen. Naast het feit dat deze pas beginnen bij je ellebogen moet je ze bij je polsen ook nog eens bij elkaar knopen met twee touwtjes die eindigen in een kwastje. Ik vind dit de top net die extra bohemian touch geven.

Outfit - Elephants and dungarees

Over de top droeg ik natuurlijk mijn geliefde tuinpak, wat ik nog niet eerder heb laten zien hier op mijn blog. Ik ben echt verliefd op dit kledingitem en zou er iedere dag wel in kunnen lopen. Hij zit zo ontzettend lekker comfortabel en ziet er alsnog ontzettend tof uit: wat wil je nog meer? Daarnaast vind ik de destroyed effecten op de broekspijpen hem een heerlijke stoere uitstraling geven.

Outfit - Elephants and dungarees

Om de outfit af te maken droeg ik mijn nieuwste aanwinst wat betreft schoenen: deze schattige leren Griekse sandaaltjes. Het zijn een soort lage gladiator sandalen die ik voor maar €20,- heb kunnen scoren in Zakynthos stad. Dat noem ik nou nog eens een goede deal voor echte leren sandalen!

Outfit - Elephants and dungarees

In zijn totaal is het een outfit geworden die echt helemaal bij mij past: bohemian en vrouwelijk gecombineerd met stoer en comforabel. Precies waar ik van houd. Deze outfit zul je me dan ook zeker vaker zien dragen.

Top – Boohoo | Dungarees – H&M | Sandalen – Grieks | Nagellak – Kiko 340

Outfit - Elephants and dungarees

Na het maken van deze outfitfoto’s zijn Joyce en ik nog gezellig de stad in gegaan waar we een beetje hebben geshopt. Daarnaast hebben we heerlijk geluncht bij Bagels & Beans in het zonnetje en genoten van het mooie weer. Echt een top dag als je het mij vraagt!

4 Comments

 • Joyce 19 augustus 2017 at 21:49

  Yaaay, laten we dit snel weer doen!

 • Nicole 5 augustus 2017 at 21:51

  Oeh wat een schattige outfit! Super leuk dat shirtje!

 • Lieke van Veen 5 augustus 2017 at 17:12

  Ik vind de top en de tuinbroek super leuk, maar de combinatie van deze items vind ik niet zo geslaagd.

  • Irina 6 augustus 2017 at 10:58

   Jammer! Ik vind het zelf juist leuk om verschillende stijlen te combineren ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×