Outfit | Mijn favoriete jumpsuit van het moment

Outfit | Mijn favoriete jumpsuit van het moment

3 juli 2018 4 Comments

Jullie konden al eerder een outfit zien die ik samen met Joyce in Leiden schoot. Die dag waren we echter lekker aan de gang met foto’s maken dus ook een tweede outfit artikel kon niet ontbreken. De foto’s maakten we in een van de vele zijstraatjes vlakbij de Burcht in Leiden. Zodra we deze bloemetjes zagen hangen konden we het niet laten om hier foto’s te maken: ik had immers een jumpsuit aan met allerlei bloemetjes. Meant to be.

Outfit | Mijn favoriete jumpsuit van het moment

De jumpsuit die ik hier draag kocht ik in Londen bij de Forever 21 en sindsdien is het echt één van mijn favoriete kledingitems geworden. Hij is lekker luchtig en vooral aan de onderkant is hij wijd uitlopend: iets waar ik in de zomer heel erg van houd. Daarnaast is de bovenkant juist weer mooi getailleerd, waardoor je niet meteen je complete figuur kwijtraakt wanneer je hem aantrekt. Oh, en mogen we het even hebben over de kleur? Ik houd ervan: dat knalrood.

Omdat deze jumpsuit zo heerlijk zit en zo ontzettend gemakkelijk is draag ik hem echt heel erg veel. Het is zo ongeveer mijn standaard huispak geworden voor thuiswerkdagen wanneer het warm is. Je ziet er immers gekleed uit maar tegelijkertijd is hij heerlijk luchtig: ideaal.

Outfit | Mijn favoriete jumpsuit van het moment

Omdat alleen deze jumpsuit me wat saai leek om een compleet outfit artikel mee te vullen besloot ik ook een aantal van mijn favoriete sieraden toe te voegen. Deze oorbellen en ketting zijn beide van Shizzie en heb ik mogen ontvangen.

Aan de ketting die ik draag hangen drie kleine rondjes en de oorbellen hebben daarentegen juist een driehoekje bovenaan. Toch vind ik deze combinatie heel erg leuk en ik vind de gouden kleur perfect passen bij de rode jumpsuit. Daarnaast zijn beide sieraden heel erg leuk te combineren met meerdere kettingen/oorbellen: juist omdat ze zo simpel zijn.

Outfit | Mijn favoriete jumpsuit van het moment

Om de outfit af te maken trok ik mijn Griekse sandaaltjes weer aan: dit zijn echt mijn favoriete schoenen voor deze zomer. Ze passen eigenlijk overal bij, lopen lekker en zijn van goede kwaliteit. Wat wil je nog meer?

Jumpsuit – Forever 21 | Sandalen – Griekenland
Ketting | Shizzie | Oorbellen – Shizzie

Al met al is het een hele simpele outfit, maar juist daarom vind ik hem zelf zo leuk. Wanneer ik ’s ochtends niet zo goed weet wat ik aan wil doen vind ik zo’n jumpsuit echt perfect. Je hoeft niet op te passen met hoe je gaat zitten, wat bij een jurkje wel moet. Maar je hebt dan wel weer het gemak van het aantrekken van een complete outfit met één item. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden: dragen jullie graag jumpsuits?

4 Comments

 • Daniëlle Springer 3 juli 2018 at 10:07

  Wat een leuke outfit, ik heb zelf nog helemaal geen jumpsuit in de kast hangen. Lijkt mij inderdaad wel makkelijk omdat je met één kledingstuk al een leuke outfit hebt.

  • Irina 4 juli 2018 at 18:17

   Zeker eens naar kijken! Ik vind het echt perfect ^^

 • Joyce 3 juli 2018 at 09:26

  Ik vind hem leuk! Ik wil elke keer weer proberen een jumpsuit te kopen, maar ze zitten bij mij gewoon niet mooi. Vaak is de hals veeeeel te sexy en heb ik een cameltoe aan de onderkant, haha.

  • Irina 4 juli 2018 at 18:18

   Haha, toch nog maar even verder zoeken dan! Er is er vast ergens eentje die perfect zit ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×