Outfit | Flowy broek met een prachtig uitzicht

4 juni 2018 6 Comments

Afgelopen vrijdag sprak ik eindelijk weer eens af met Joyce om gezellig bij te kletsen, foto’s te maken en te filmen. We maakten foto’s voor Instagram, maar natuurlijk konden ook outfit foto’s niet ontbreken. Vandaag is het tijd om de eerste outfit aan jullie te laten zien. We maakten deze foto’s bij de Burcht in Leiden: midden in de poort. Vergeet dan ook zeker niet om ook het uitzicht eens goed te bekijken: het is prachtig.

Outfit | Flowy broek met een prachtig uitzicht

De dag voor we foto’s gingen maken kwam mijn bestelling van Boohoo binnen en wat was ik daar blij mee. Sinds ik overspannen thuis zit ben ik zoals jullie weten wat aangekomen. Vandaar ook dat veel zomerkleding niet meer goed zat. Ik was al een tijd op zoek naar mooie zomerkleding maar veel zat niet goed of paste niet. Deze bestelling van Boohoo kwam binnen en eigenlijk alles zat als gegoten!

Ik besloot dan ook om meteen één van mijn favoriete items uit de bestelling aan te trekken voor deze foto’s: deze flowy groene bloemetjesbroek. Kunnen jullie geloven dat zo’n mooie broek me maar €19,- heeft gekost? Ik ben er ontzettend blij mee en denk dat ik hem dan ook nog veel zal gaan dragen in de komende zomermaanden.

Outfit | Flowy broek met een prachtig uitzicht

Omdat het mooi weer was wilde ik graag open schoenen aan en al snel kwam ik terecht bij mijn Griekse sandalen die ik afgelopen jaar op Zakynthos kocht. Het zijn leren lage gladiator sandaaltjes die ik ook dit jaar weer mee wil nemen op vakantie. Vroeger droeg ik heel erg vaak Griekse sandalen, maar de afgelopen jaren is dit eigenlijk heel erg verminderd. Sinds ik dit paar heb denk ik er aan om eens te gaan kijken voor meerdere modelletjes op vakantie. Ze lopen heerlijk, zijn snel ingelopen en blijven lang mooi. Ideaal dus.

Outfit | Flowy broek met een prachtig uitzicht

Ik wist in eerste instantie niet zo goed welke top ik wilde combineren met deze broek, aangezien de broek al best wel druk en opvallend is. Uiteindelijk besloot ik dan ook te gaan voor een simpel zwart hemdje dat ik ook bij Boohoo bestelde. Vaak draag ik strak zittende hemdjes, maar dit exemplaar is juist lekker luchtig en losvallend voor de zomer. Door hem in mijn broek te stoppen creëer je meteen een taille. Ik vind het een geslaagde keuze.

Outfit | Flowy broek met een prachtig uitzicht

Om de outfit af te maken besloot ik nog een aantal accessoires toe te voegen. Zo draag ik subtiele oorbelletjes en een subtiele ketting. Beide komen overigens van Shizzie. Aan de ketting hangen drie kleine rondjes en de oorbellen hebben juist weer een driehoekje als stekertje. Toch vond ik de combinatie heel erg leuk staan, zeker gezien beide sieraden goud zijn.

Omdat ik toch al zoveel goud in mijn look had besloot ik om mijn zonnebril van AliExpress op te zetten. Deze is goudkleurig met rosé gouden glazen. Ik besloot hem voor de foto’s op mijn hoofd te zetten, aangezien de glazen weerspiegelen en het anders wel erg onpersoonlijk zou staan.

https://nl.aliexpress.com

Top – Boohoo | Broek – Boohoo | Sandalen – Griekenland
Ketting – Shizzie | Oorbellen – Shizzie | Zonnebril – AliExpress

Uiteindelijk ben ik heel erg blij met hoe deze outfit er uit is komen te zien. Ik voel me er comfortabel in, hij ziet er leuk uit en hij is heerlijk luchtig voor deze warme dagen. Ik ga hem dan ook zeker vaker dragen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden: zou jij dit dragen?

6 Comments

 • Ria 4 juni 2018 at 10:43

  Prachtige broek!! Leuk blog ?

 • Liset 4 juni 2018 at 09:16

  Je broek is echt leuk! Ik hou ook zo enorm van lange zomerbroeken met prints. Staat je goed!

  • Irina 4 juni 2018 at 09:18

   Ja het zit zo heerlijk en maakt je outfit meteen af! Dankjewel <3

 • Darina 4 juni 2018 at 07:00

  Een hele mooie en vrolijke outfit! Staat je heel goed.

  • Irina 4 juni 2018 at 08:51

   Wat lief! Dankjewel <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×