Outfit – Bloemetjesbroek in de herfst

7 oktober 2017 6 Comments

Afgelopen zondag ging ik samen met Kim-Elise naar Amsterdam voor de Masterclass B(v)loggen van Annic van Wonderen. Voor de masterclass begon vroeg ik haar of ze nog een paar outfit foto’s voor me zou willen maken en zo gezegd zo gedaan. De straat naast het Renaissance Hotel (waar de masterclass zich bevond) was perfect voor outfitfoto’s dus dit kwam wel zo goed uit!

Outfit - Bloemetjesbroek in de herfst

Ondanks het feit dat de herfst officieel is begonnen vond ik het wel een mooie dag om mijn bloemetjesbroek van My Jewellery uit de kast te pakken. Ik heb deze broek in de sale gekocht en sindsdien staart hij me aan. Ik wilde hem zo graag dragen dat ik besloot hem gewoon aan te doen, ondanks dat het geen zomer meer is. Met deze groene top er bovenop vond ik het best kunnen voor een herfstoutfit.

Outfit - Bloemetjesbroek in de herfst

De broek is totaal niet wat ik normaal gesproken draag en hierdoor ook aardig out-of-my-comfortzone. Toch moet ik zeggen dat ik helemaal verliefd ben! Het is een palazzo pants en hij zit ontzettend comfortabel. Het enige waar ik zelf niet helemaal blij mee ben is de strik voorop de broek: deze had van mij niet gehoeven. Helaas is het geen riempje dat je gemakkelijk uit de broek kunt halen.

Outfit - Bloemetjesbroek in de herfst

Omdat de top die ik draag nogal simpel is besloot ik de outfit nog wat aan te kleden met een mooie ketting. Deze kocht ik een aantal jaar terug op vakantie op Kreta. De stenen zijn gemaakt van echt lava dat afkomstig is van Santorini en het is nog altijd één van mijn favoriete sieraden.

Outfit - Bloemetjesbroek in de herfst

Wat betreft de schoenen heb ik heel erg lang getwijfeld omdat ik echt niet zo goed weet welk soort schoenen nu leuk is onder zo’n broek. Uiteindelijk ben ik voor deze stoere boots van Come Get Fashion gegaan, die jullie al in twee eerdere outfit-artikelen voorbij hebben zien komen. Valt het op dat ik ze fijn vind?

Outfit - Bloemetjesbroek in de herfst

Top – H&M | Spijkerjas – Pull & Bear | Broek – My Jewellery | Schoenen – Come Get Fashion | Ketting – Griekenland | Lipstick – MAC Velvet Teddy | Nagellak – Essie Playing Koi

De outfit maakte ik af met mijn nieuwe oversized spijkerjas van de Pull & Bear en mijn favoriete MAC lipstick Velvet Teddy. Ik vind het al met al een geslaagde outfit geworden, als je bedenkt dat hij totaal out-of-my-comfortzone is. Ik ben heel erg benieuwd hoe jullie zo’n broek zouden stijlen en of jullie hem ook gewoon in de herfst aan zouden doen? Laat het me weten bij de reacties!

6 Comments

 • Joyce 10 oktober 2017 at 14:23

  Ik heb de broek ook al een paar keer gedragen! Kan gewoon in het begin van de herfst hoor.

  • Irina 10 oktober 2017 at 14:53

   Haha precies!

 • Britt van Ommeren 8 oktober 2017 at 09:16

  Wat een heerlijke outfit! Zo blijf je toch nog lekker dat zomerse gevoel houden wanneer het weer juist minder wordt!

  • Irina 8 oktober 2017 at 10:54

   Precies! En ik kon zo’n mooie nieuwe broek gewoon niet in de kast laten hangen tot volgend jaar, hihi.

 • Will 7 oktober 2017 at 14:48

  Die mooie bloemetjes broek staat je goed.
  En waarom niet een bloemetjesbroek dragen in de herfst.
  Kan toch altijd, of niet!

  • Irina 7 oktober 2017 at 16:10

   Als je hem goed combineert vind ik van wel! Daarom wilde ik het juist laten zien, omdat veel mensen denken dat dit alleen in de zomer kan ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×