Outfit | Flower power

Outfit | Flower power

27 augustus 2018 2 Comments

De laatste keer dat ik specifiek op pad was geweest voor outfit foto’s is de dag voor mijn vakantie geweest: in juli dus alweer. Ik vond het hoog tijd om weer eens foto’s te maken van mijn outfit voor een blogpost. Zeker aangezien ik een ontzettend leuk jurkje had weten te scoren bij de New Yorker, dat over een tijdje alweer niet meer te dragen is vanwege het weer. Vandaag dan ook een heerlijk zwierig bloemenjurkje: daarmee kun je nooit de mist in gaan.

Outfit | Flower power

Dit ontzettend leuke jurkje kocht ik bij de New Yorker, nadat ik hem al een maand lang op het oog had gehad via hun Instagram. Ik blijf het jammer vinden dat de New Yorker geen webshop heeft, want dan had ik het jurkje al veel eerder besteld. Aan de andere kant is het misschien ook wel weer goed voor mijn portemonnee… anders kocht ik waarschijnlijk regelmatig de halve webshop leeg.

Hoe dan ook is het eigenlijk wel grappig dat ik zo op dit jurkje viel, aangezien ik jaren lang totaal niet hield van items met een bloemenprintje. Tegenwoordig heb ik echter een heleboel items met bloemenprintjes, waarmee ik jullie hier en hier al eerder een outfit liet zien. Stijl verandert, zullen we maar zeggen.

Outfit | Flower power

Hoe dan ook ben ik echt verliefd op dit jurkje. Het is eigenlijk een simpel zwart ding met een skaterdress model. Toch is die net wat specialer door de speelse witte stipjes die overal over de jurk verspreid zijn, de wijde mouwtjes en natuurlijk de knoop tussen je borsten. Overigens zit er dus wel een open stuk net onder je borsten, waar je van moet houden. Ik vind dit zelf geen probleem om te dragen met een zwarte bh eronder: dit valt niet heel erg op. Ik heb echter ook geprobeerd de jurk zonder bh te dragen en hier voel ik me toch niet helemaal comfortabel bij omdat de jurk wanneer je gaat zitten wat wijder gaat staan en je gemakkelijk naar binnen kunt kijken. Wel iets om rekening mee te houden dus. Ik weet overigens ook niet wat ik hier precies met mijn hand aan het doen ben, maar het ziet er in ieder geval erg boeiend uit.

Outfit | Flower power

Ik was deze dag overigens bij Joyce om video’s te filmen, dus ik moest nogal wat spullen meenemen. Vandaar dat ik besloot om voor een tas te gaan waar lekker veel in past. Deze tas hebben jullie ook al vaker gezien en iedere keer weer krijg ik er hele leuke reacties op. Hij komt van ByJou en heeft een ritssluiting waarmee je hem gewoon goed dicht kunt doen: een echte must wat mij betreft.

Outfit | Flower power

Om de outfit af te maken besloot ik mijn nieuwste Griekse sandalen aan te doen, die ik kocht op Santorini. Ik ben echt gek op dit modelletje en draag de schoentjes dan ook maar al te graag. Door het ‘gevlochten’ detail aan de bovenkant van mijn voet maken de schoenen de outfit vrouwelijk zonder hem meteen enorm schattig te maken.

Jurkje – New Yorker | Tas – ByJou | Schoenen – Griekenland | Lipstick – MAC Velvet Teddy

Al met al voel ik me zo ontzettend fijn in deze outfit en draag ik hem dan ook maar al te graag. Dit jurkje zit heerlijk, waardoor ik hem ook in huis heel erg vaak draag en ondanks de opening onder mijn borsten ga ik er gewoon mee over straat. Ik ben dan ook wel erg benieuwd: zouden jullie dit dragen?

2 Comments

 • Nicole 31 augustus 2018 at 11:03

  Wat een super leuke, zomerse outfit! Het jurkje staat je echt mega goed.

  • Irina 31 augustus 2018 at 11:08

   Wat lief! Dankjewel <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×