Outfit | Een typische blogger outfit

Outfit | Een typische blogger outfit

27 september 2018 4 Comments

Met de herfst die nu toch echt officieel is begonnen leek het me tijd om ook mijn eerste herfst outfit met jullie te delen. Je kon hem al voorbij zien komen op mijn Instagram, waar ik al ontzettend veel complimentjes kreeg. Het is eigenlijk een typische blogger outfit door het t-shirt: het welbekende rood/witte Levi’s shirt. Ik combineer hem vandaag heerlijk casual en laat de outfit dan ook graag aan je zien.

Outfit | Een typische blogger outfit

Zoals ik al zei draag ik het welbekende rood/witte Levi’s shirt, dat vrijwel iedere blogger wel in zijn/haar kast heeft hangen. Ik mocht deze een paar maanden terug ontvangen van Open32 en nog altijd ben ik er ontzettend blij mee. De kwaliteit is goed, hij zit lekker en daarnaast is hij ook nog eens ontzettend stijlvol.

Om de outfit wat meer hefst-proof te maken besloot ik om mijn destroyed spijkerjack van de Pull & Bear er overheen aan te trekken. Ik ben sowieso echt gek op dit jack en daarnaast vind ik verschillende lagen echt onmisbaar in de herfst. Je weet maar nooit wat het weer gaat doen dus het kan nooit kwaad om dingen aan of uit te kunnen doen bij je outfit.

Outfit | Een typische blogger outfit

Die week had ik net mijn AliExpress shoplog opgenomen, wat betekende dat ik ook direct mijn nieuwe favoriete ketting om wilde doen. Deze gouden ketting met allerlei rondjes vind ik ontzettend tof, maar viel helaas wel regelmatig weg onder het t-shirt. Hoe dan ook vond ik hem de outfit wel helemaal af maken op de momenten dat je hem zag zitten.

Outfit | Een typische blogger outfit

Wat betreft de rest van de outfit besloot ik hem lekker makkelijk, stoer en ook vooral comfortabel te houden. Ik besloot dan ook mijn heerlijk stretchy broek van de Bershka aan te trekken, met hele toffe witte stiksels. Daar onder droeg ik mijn favoriete zwarte sneakers: mijn Nike freeruns. Niets is zo belangrijk als een comfortabele outfit vind ik, vooral in de herfst.

Outfit | Een typische blogger outfit

Als laatste item besloot ik mijn nieuwe leren rugzakje uit Griekenland mee te nemen. Hij is klein en subtiel, maar alsnog past er een heleboel in. Ik kocht deze beauty op Santorini, na jaren lang te hebben getwijfeld over het kopen van zo’n rugzak. Wat ben ik blij dat ik er nu eindelijk eentje heb: ik draag hem echt met heel erg veel liefde.

Shirt – Levi’s | Broek – Bershka | Spijkerjack – Pull & Bear | Sneakers – Nike
Ketting – AliExpress | Rugzak – Griekenland

Al met al is dit een outfit die ik zeker vaker zal gaan dragen de komende tijd. Vooral op de wat warmere herfstdagen is dit een perfecte combinatie, maar wanneer het wat kouder wordt kun je er natuurlijk altijd nog een leuk vest of bomberjack bij dragen. Laagjes zijn echt mijn favoriet in deze herfstmaanden. Ik ben dan ook erg benieuwd: zou jij deze outfit dragen?

4 Comments

 • Nicole 30 september 2018 at 16:52

  Ik vind dit echt zo’n leuke outfit. Ik heb het shirt ook. Zo basic en je ziet er half Nederland mee rondlopen, maar zo leuk!

  • Irina 1 oktober 2018 at 11:40

   Klopt! Omdat heel Nederland hem al had wilde ik hem eerst niet meer hebben, maar ben er uiteindelijk toch wel heel erg blij mee ^^

 • Joyce 27 september 2018 at 11:36

  Als ik dat shirt zo weer bij jou zie, denk ik: ja hij is leuk! Maar toch laat ik die van mijn om de één of andere reden steeds hangen in de kast. Leuke foto’s!

  • Irina 27 september 2018 at 11:53

   Snap ik wel hoor! Heb ik ook vaak met dit soort simpele shirts, maar wanneer ik ze dan eenmaal pak snap ik gelijk weer hoe leuk ze zijn, haha.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×