Outfit | Een ode aan de herfst

Outfit | Een ode aan de herfst

2 november 2018 2 Comments

Het is alweer een hele tijd herfst maar eigenlijk hebben we daar pas sinds een paar weken echt iets van gemerkt. Het weer is duidelijk van slag en zag de herfst een tijd lang aan voor zomer, te merken aan de hoge temperaturen! Nu de temperatuur gezakt is en alle bladeren van de bomen vallen kon ik het niet laten om outfit foto’s te gaan maken in het bos. Ik wordt zo blij van de natuur op dit moment!

Outfit | Een ode aan de herfst

Ik kocht een tijdje terug deze toffe culotte spijkerbroek bij de New Yorker en had nog geen kans gehad om hem daadwerkelijk te dragen. Voor deze foto’s moest ik hem er gewoon bij pakken want wat vind ik hem tof staan! Hij is out of my comfort zone, maar ik moet zeggen dat hij toch wel heel erg gaaf is en ook erg lekker zit. Door de destroyed details aan de onderkant besloot ik hem dan ook lekker stoer te combineren.

Outfit | Een ode aan de herfst

Deze foto omschrijft echt gewoon perfect de blijdschap die ik voel door alle prachtige natuur om me heen op het moment. Ik kon het niet laten om als een klein kind met de bladeren te gaan zitten spelen en hier kwam deze ontzettend vrolijke foto uit. Je kunt hier ook goed mijn trui van Boohoo zien, met toffe trompet-achtige mouwen. Hij zit ontzettend lekker, is mooi oversized en heeft wat mij betreft ook een typische herfstkleur.

Outfit | Een ode aan de herfst

Zoals ik al zei: het kind in mij kwam naar boven en naast spelen met alle gevallen bladeren besloot ik me dan ook maar op deze boomstam te wagen. Jaren terug vond ik dit als kind echt één van de leukste dingen om te doen: klauteren op boomstammen en stenen in het bos. Hoewel ik me dit keer iets minder gemakkelijk verplaatste over de boomstam (lees: ik had het gevoel dat ik ieder moment kon vallen) had ik gelukkig heel veel lol en door het grip van mijn Nikes bleef ik gelukkig staan.

Outfit | Een ode aan de herfst

Toen ik eenmaal bovenop de boomstam zat voelde ik me dan ook wel erg goed over mezelf, en dat kun je aan mijn gezicht maar al te goed zien. Het petje dat ik hier draag komt overigens van de H&M en ik vind het de outfit helemaal af maken. Hij geeft net iets extra’s en past daarbij perfect binnen de stoere stijl waar ik hier voor ging. Oh, en hoe ik van die boomstam af ben gekomen? Met een heleboel getwijfel en gedoe: maar ik ben nog heel!

Trui – Boohoo | Broek – New Yorker | Sneakers – Nike | Pet – H&M

Dit is een outfit die ik de komende tijd nog veel zal gaan dragen! Hopelijk wordt het nog niet al te koud, want dan zijn blote enkels me toch echt te koud. Voorlopig geniet ik nog even van iedere droge herfstdag, want wat is de natuur mooi! Zou jij deze outfit dragen?

2 Comments

 • Joyce 5 november 2018 at 15:07

  Wat een leuke foto’s zijn het geworden! Ik moet binnenkort ook echt eens naar het bos.

 • Sylvahna.nl 2 november 2018 at 22:01

  Wat een superleuke en blije foto’s! Ik kan dus ook zo genieten van de herfst en al die mooie kleuren 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×