Outfit | Dierenprint en blote benen

Outfit | Dierenprint en blote benen

10 juli 2019 1 Comment

Tijdens mijn shoot dagje met Joyce een tijd terug maakte ik foto’s van verschillende outfits voor jullie. Vorige maand konden jullie het eerste outfit artikel daarvan al zien en vandaag is het tijd voor de tweede outfit die ik voor jullie fotografeerde. Aangezien het zomer is en we dus eindelijk weer onze zomer garderobe tevoorschijn kunnen halen besloot ik voor een rok met blote benen te gaan. Daarnaast ook meteen out of my comfort zone: dit is namelijk de eerste keer in jaren dat ik weer eens een dierenprint draag. Kijk je mee?

Outfit | Dierenprint en blote benen

Zoals ik al zei: dierenprint en blote benen. Deze leuke midi rok met een soort grove panterprint erop komt van Boohoo en sinds ik hem heb kun je me er bijna dagelijks in vinden. Zo’n midi rok zit mega comfortabel en door het feit dat hij van neutrale kleuren gemaakt is combineert hij ontzettend gemakkelijk. Daarnaast was ik altijd bang direct heel erg ordinair te lijken wanneer ik een dierenprint zou dragen, maar bij deze rok vind ik dit totaal niet het geval. Inmiddels heb ik dan ook nog een tweede dierenprintje in mijn kast hangen, dus wie weet wordt dit wel een obsessie.

Outfit | Dierenprint en blote benen

In de rok draag ik een lekker oversized T-shirt dat ook van Boohoo komt. Dit shirt lijkt van een afstandje simpel donkerblauw/zwart maar wanneer je beter kijkt zit er een soort washing in die hem net even die extra stoere look geeft. Daarnaast vind ik het altijd leuk wanneer een simpel shirt iets van een kleine tekst of afbeelding erop heeft staan, aangezien dit toch net iets extra’s aan de look geeft. Hier staat dan ook met een soort handgeschreven lettertype ‘Woman’ op.

Outfit | Dierenprint en blote benen

Om de look af te maken draag ik aan mijn voeten mijn oude vertrouwde Nikes, die jullie al ontzettend vaak voorbij hebben zien komen op mijn blog en Instagram. Natuurlijk is deze look ook juist weer te combineren met een stel toffe stoere hakken, maar voor het comfort draag ik maar al te graag mijn sneakers.

Daarnaast besloot ik dit ontzettend schattige rieten tasje mee te nemen, dat (again) van Boohoo komt. Door de grote ringen als handvat geeft het de tas opnieuw een stoere uitstraling, wat precies past bij de look van het shirt. Op deze manier heb ik een leuke vrouwelijke midi rok toch weer iets stoerder gemaakt en daarmee veel meer iets voor mij.

Outfit | Dierenprint en blote benen

T-Shirt – Boohoo | Rok – Boohoo | Tas – Boohoo | Sneakers – Nike

Inmiddels heb ik deze outfit al meerdere keren aan gehad op de dagen dat we met blote benen naar buiten konden. Hij zit heerlijk comfortabel en is lekker luchtig, maar staat daarnaast ook nog eens leuk en past helemaal in mijn straatje. Ik ben wel benieuwd: zou jij deze outfit dragen?

1 Comment

 • Natascha - Beautyopinie 10 juli 2019 at 09:33

  Wat een leuke rok Irina, zou ik ook zeker dragen!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×