Outfit | Boho chique

Outfit | Boho chique

17 mei 2019 No Comments

Een tijdje terug vertelde ik al dat ik weer vaker outfit artikelen wil maken voor jullie, dus toen ik afgelopen vrijdag een gezellig shoot dagje met Joyce had besloot ik naast Instagram foto’s ook direct foto’s te maken voor outfit artikelen. Vandaag is het dan ook tijd om jullie deze eerste outfit te laten zien: een boho blouse gecombineerd met een felgekleurde paperbag broek waardoor het toch ineens wat chiquer oogt. Boho chique: ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Outfit | Boho chique

Deze roze/paarse paperbag broek van de Stradivarius hebben jullie al eerder op mijn blog kunnen zien, en is nog altijd één van mijn grote favorieten. Vorig jaar maakte ik dit outfit artikel, waarbij ik hem stijlde midden op de bloemenvelden. Officieel hoort er een lint rondom het middel, maar zelf vind ik deze strik wat tuttig staan. Vandaar dat ik deze eraf heb gehaald en de broek zonder riem o.i.d. draag. De kleur op zichzelf is al ontzettend gaaf, dus naar mijn idee heeft hij ook niets extra’s nodig.

Outfit | Boho chique

Op de broek draag ik één van mijn nieuwste aanwinsten: deze prachtige bohemian blouse van de New Yorker. Ik wist deze een paar weken terug te scoren en ben er helemaal verliefd op. De wijde mouwen, de doorzichtige details op de schouders, de rijgsluiting, de touwtjes met kwastjes en natuurlijk de prachtige gekleurde borduursels op de borst maken hem in mijn ogen echt perfect. Hoewel dezelfde kleur roze/paars als in de broek niet precies terug komt in de top vind ik hem alsnog mega goed passen. Het is een leuke kleurrijke look, maar doordat de top veel zwart bevat is hij niet meteen mega extreem.

Outfit | Boho chique

Omdat er in de top natuurlijk veel zwart verwerkt is, besloot ik mijn accessoires hierop af te stemmen. Ik ging dan ook voor mijn geliefde enkellaarsjes met hak van de van Haren. Deze hebben een stoere afwerking door de neppe rijgsluiting en rits aan de voorkant, maar zijn toch chique door de hak. Perfect voor deze outfit dus.

Daarbij nam ik mijn nieuwste tasje van Boohoo mee, die opnieuw zwarte details heeft bij de handvatten en lange hengsels. Het rieten detail van het tasje past ook weer perfect in de bohemian stijl van de blouse en hiermee komt de volledige outfit weer mooi samen.

Outfit | Boho chique

Top – New Yorker | Broek – Stradivarius | Tas – Boohoo | Schoenen – van Haren

Al met al ben ik ontzettend blij dat ik deze nieuwe combinatie heb ontdekt. Ik weet zeker dat ik deze outfit nog vaker ga dragen, zeker op de dagen dat het nog niet ontzettend warm is, maar ook niet meer koud. Een perfecte optie voor die tussendagen die we hier in Nederland maar al te vaak hebben. Ik ben erg benieuwd: zou jij deze outfit dragen?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×