Outfit: 1 jurk, 2 lente/festival outfit's

Outfit: 1 jurk, 2 lente/festival outfits

12 april 2019 6 Comments

De laatste keer dat ik een outfit artikel voor jullie online zette was in november: veel te lang geleden alweer. Ik vond het dan ook hoog tijd worden om weer eens op pad te gaan om niet alleen foto’s voor mijn Instagram te maken, maar ook voor een uitgebreid outfit artikel op mijn blog. Daarnaast ontving ik laatst een ontzettend toffe jurk van My Jewellery die ik maar al te graag aan jullie wil laten zien. Om het goed te maken dat er al zo lang geen outfit post meer van mij online kwam zitten er vandaag dan ook twee outfits in dit artikel verwerkt. De jurk is namelijk multifunctioneel en daarmee extra tof om te combineren.

Outfit: 1 jurk, 2 lente/festival outfit's

In de eerste outfit die ik jullie wil laten zien draag ik de jurk gewoon zoals je dit in eerste instantie zou verwachten. Het is een mooie lange jurk die aan de voorkant met knoopjes dicht kan worden gemaakt en met een band om je middel kun je een mooie taille creëren. Zelf viel ik echt helemaal voor deze jurk door de print: deze staat namelijk vol met allerlei felgekleurde bloemen op een zwarte achtergrond. Op deze manier doe je helemaal mee aan de neon trend van dit moment, zonder direct mega erg op te vallen. Perfect als je nog even wilt kijken of de trend wel iets voor jou is.

Outfit: 1 jurk, 2 lente/festival outfit's

Om de outfit iets verder aan te kleden en meer lente/festival-proof te maken besloot ik een aantal accessoires toe te voegen. Zo deed ik deze te gekke hoed van de Primark op, een mooie roze lipstick van Colourpop en een aantal schattige kettinkjes. Zelf koos ik voor deze twee schattige gouden varianten, ook van My Jewellery, omdat ik de outfit graag wat warmer wilde maken met accessoires. Op de onderste ketting staat een heel erg gaaf oog en de bovenste ketting heeft tussen de gouden rondjes door af en toe een roze kraaltje zitten. Dit roze komt natuurlijk weer terug in de jurk en later ook in de schoenen.

Outfit: 1 jurk, 2 lente/festival outfit's

Ik besloot namelijk voor mijn geliefde roze Puma’s te gaan zodat de outfit net iets schattiger zou blijven. Je kunt natuurlijk ook juist kiezen voor een (stoere) hak of Doc Martens, maar in combinatie met de hoed vond ik het wel zo mooi om het zacht te houden.

 Hoed – Primark | Jurk – My Jewellery | Kettinkjes – My Jewellery |
Lipstick – Colourpop | Schoenen – Puma

Outfit: 1 jurk, 2 lente/festival outfit's

Vervolgens besloot ik een echte festival outfit te maken met de jurk, door hem niet als jurk te dragen maar juist open te knopen en als een lang vest/kimono over een outfit aan te trekken. Op deze manier creëer je een compleet andere outfit en is de jurk meteen een stuk stoerder. Wanneer je loopt fladdert de jurk echt als een soort cape achter je aan, wat natuurlijk ontzettend gaaf is voor een mooie foto midden op het festival terrein. Daarnaast is dit natuurlijk de perfecte manier om een vestje bij je te hebben voor wanneer het wat koeler is. Hij is dun en niet zwaar, waardoor je hem gemakkelijk in je tas stopt en later weer aantrekt.

Outfit: 1 jurk, 2 lente/festival outfit's

Omdat ik de outfit graag wat stoerder wilde combineren besloot ik te gaan voor mijn nieuwe mom jeans van de Primark en mijn Doc Martens. Zo heb je meteen een stoere, edgy look ondanks het feit dat je een bloemetjesjurk draagt. Bang om als bloemetjesgordijn gezien te worden? Dan is deze outfit voor jou de perfecte optie.

Outfit: 1 jurk, 2 lente/festival outfit's

Om de look af te maken trok ik een simpel zwart hemdje aan en kleedde het weer aan met accessoires. Zo deed ik mijn haar half omhoog in een knotje met een zwarte scrunchie er omheen, draag ik dezelfde kettinkjes als in de vorige outfit en zette mijn rosé gouden zonnebril op. Al met al de perfecte festival look wanneer je niet weet wat het weer gaat doen.

 Jurk/Kimono – My Jewellery | Top – H&M | Broek – Primark | Schoenen – Doc Martens |
Scrunchie – Primark | Zonnebril – AliExpress | Kettinkjes – My Jewellery | Lipstick – Colourpop

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze twee outfit’s vinden en welke jouw favoriet is. Zou jij deze jurk op beide manieren dragen of alleen zoals hij ‘bedoeld’ is? Laat het me vooral weten in een reactie!

Dit artikel is een samenwerking

6 Comments

 • Mei Qi 24 april 2019 at 10:13

  Oh wat leuk!! Mooie foto’s ook! 🙂

 • Natascha - Beautyopinie 12 april 2019 at 13:34

  Ik vind je jurk super gaaf! Niet voor niets heb ik hem zelf ook haha. Hij zit ook zo lekker! Als jurkje vind ik hem het mooist.

 • Tania 12 april 2019 at 12:02

  Wat een leuke outfits. Ik vind vooral de eerste heel mooi. Ben ook nog op zoek naar een maxi dress

 • Mieke | Miek’s Mind 12 april 2019 at 11:10

  Ah zo’n jurk is altijd goed! Ook leuk om te fragen naar een festival met stoere boots eronder.

 • Jouvence.nl 12 april 2019 at 10:49

  Vooral de outfit waarin je de jurk als kimono draagt vind ik erg mooi!

 • BlogEnBeauty 12 april 2019 at 10:43

  Ik ben helemaal fan van de kleding (en sieraden) van My Jewellery. Ik heb ook zo’n soort gebloemde jurk, en kan niet wachten om het weer te dragen. Hoe jij het zo gecombineerd hebt is ook echt leuk. Mooie foto’s ook.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×