Bloggen, Video

Oude video’s terugkijken

Vandaag een keer een extra video! Een tijdje terug besloot ik om mijn oude video’s terug te gaan kijken, en dit leek me leuk om op camera te doen. Helaas heeft de video wat vertraging gekregen (ik had hem voor afgelopen zaterdag bedoeld) doordat er iets mis was gegaan met de schermopname van mijn Macbook. Ik heb uiteindelijk zo’n 3 uur zitten editen aan de video om het beeld en geluid (zo goed als) synchroon te laten lopen maar hier is hij dan! Hopelijk kunnen jullie lachen om mij die mezelf voor schut zet, hihi.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.