Oude video’s terugkijken

24 februari 2017 No Comments

Vandaag een keer een extra video! Een tijdje terug besloot ik om mijn oude video’s terug te gaan kijken, en dit leek me leuk om op camera te doen. Helaas heeft de video wat vertraging gekregen (ik had hem voor afgelopen zaterdag bedoeld) doordat er iets mis was gegaan met de schermopname van mijn Macbook. Ik heb uiteindelijk zo’n 3 uur zitten editen aan de video om het beeld en geluid (zo goed als) synchroon te laten lopen maar hier is hij dan! Hopelijk kunnen jullie lachen om mij die mezelf voor schut zet, hihi.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×