Orly event, inschrijven bij de Kvk & emotioneel // WEEKVLOG #35

Orly event, inschrijven bij de Kvk & emotioneel // WEEKVLOG #35

9 september 2019 No Comments

Het is maandag, wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe weekvlog! In deze weekvlog horen we wat er met Brownie aan de hand is, ga ik naar het Orly event waar de nieuwe kerstcollectie wordt gepresenteerd, schrijf ik me eindelijk in bij de KvK en ben ik ontzettend emotioneel. Dat en nog meer zie je in deze nieuwe video: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×