Orly Breathable nagellak - Astral Flaire & It's Not A Phase

Orly Breathable nagellak – Astral Flaire & It’s Not A Phase

3 oktober 2019 3 Comments

Een paar weken terug had ik een pers event van Orly, waar ze hun nieuwste kerst collectie presenteerden. Deze collectie krijgen jullie later nog van me te zien, aangezien die volgende maand in de winkels komt te liggen. Nu wilde ik jullie eerst twee andere lakjes laten zien die ik mee naar huis kreeg uit de Orly Breathable lijn. Deze nagellak lijn is zo ontwikkeld dat je geen basecoat of topcoat nodig hebt: alles zit in deze ene lak. Ontzettend gemakkelijk natuurlijk, maar hoe bevalt hij? Ik laat je vandaag twee toffe kleuren zien.

ORLY Breathable nagellakken zijn zuurstofdoorlatend. Het is een 4-in-1 lak, verzorgend door toegevoegde vitamines, base coat, kleur en top coat in één. Bevat geen schadelijke ingrediënten en is dierproefvrij. 

De verpakking van de Orly Breathable nagellak

De verpakking van de nagellak is simpel, maar erg mooi. Je ziet aan de flesjes direct welke kleur je in handen hebt en de dop heeft een handige vorm met anti-slip ribbels waardoor hij gemakkelijk vast te houden is tijdens het lakken. Ik vind het zelf fijn dat alle lakken van Orly dezelfde vormgeving hebben, waardoor ze gemakkelijk te herkennen zijn in mijn stash. Het enige nadeel vind ik dat de kleurnaam alleen op de onderkant van het flesje vernoemt staat. Wanneer deze op de bovenkant van de dop zou staan was hij nog makkelijker te herkennen tussen al mijn andere nagellak.

Orly Breathable nagellak - Astral Flaire & It's Not A Phase

Orly Breathable nagellak
Astral Flaire

De kleur van deze twee die direct mijn aandacht trok was Astral Flaire: een hele mooie bessen tint. Zelf ben ik gek op opvallende kleuren op mijn nagels: ook juist in het najaar. Deze tint is wat mij betreft dan ook perfect: hij is fel van kleur maar niet direct erg zomers. Daarnaast vind ik bessen tinten altijd heel erg mooi voor het najaar, en weet ik dan ook zeker dat ik de lak er nog vaak bij zal gaan pakken in de komende maanden.

Orly Breathable nagellak - Astral Flaire & It's Not A Phase

Orly Breathable nagellak
It’s Not A Phase

De tweede lak die ik ontving is de kleur It’s Not A Phase, die prachtig diep donker paars van kleur is. Dit soort tinten draag ik zelf minder vaak, maar  het is zeker een prachtige kleur voor het najaar. Deze lak had wel echt twee laagjes nodig om mooi te dekken, waar de vorige lak in principe met één laag dekte. Vaak zie je dat donkerdere tinten juist makkelijker dekken, dus dit was opvallend. Op beide foto’s draag ik hier overigens twee dunne laagjes.

Orly Breathable nagellak - Astral Flaire & It's Not A Phase

Mijn conclusie over de Orly Breathable nagellak

Al met al vind ik het concept van de Orly Breathable nagellak ontzettend tof. Ik ben dol op nagellak waar je snel klaar mee bent, en dit is zeker het geval wanneer je maar één lak hoeft aan te brengen. Daarnaast is het kwastje ontzettend fijn om mee te werken en droogt de lak ook nog eens snel op. Ik was dan ook binnen een half uur klaar met mijn nagels, wat ik zelf een prima tijd vind. Wat betreft de houdbaarheid van de lak kan ik weinig zeggen, aangezien iedere lak op mijn nagels gemiddeld een week mooi blijft. Ik ben dan ook zeker enthousiast! Je shopt Astral Flair hier en It’s Not A Phase hier voor €13,95 per stuk.

Ik heb deze producten ontvangen ter review

3 Comments

 • Eveline Fleur 1 november 2019 at 22:55

  Loooove die eerste kleur!

 • Tessa 3 oktober 2019 at 12:21

  dat klinkt ideaal! mooie kleuren ook

 • Suzanne 3 oktober 2019 at 09:59

  Mooie kleurtjes!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×