Organisatie en motivatie tips voor BACK TO SCHOOL

18 augustus 2017 No Comments

Ein-de-lijk heb ik de eerste BACK TO SCHOOL video van dit jaar voor jullie. Voor sommigen begint het schooljaar al bijna, terwijl anderen nog eventjes kunnen genieten van hun vakantie. Zelf begin ik pas weer in de week van 2 september, maar dat terzijde. Vandaag deel ik een aantal tips wat betreft organisatie en motivatie, waardoor jij op een goede manier het schooljaar in kunt gaan. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×