ordinaryodd.nl

4 maart 2014 1 Comment

nieuw domein

I’m so excited! Misschien is het je al opgevallen en misschien ook niet, maar wanneer je nu in je adresbalk kijkt zie je ordinaryodd.nl staan! Na een hele boel getwijfel, gezoek en gedoe is het me gelukt om mijn blog op een eigen domein te zetten. Ik wil nog veel verder met mijn blog, en vond daarom een eigen domein wel zo professioneel staan! Verder zie je onderin de sidebar ook een nieuwe banner staan: ik ben namelijk lid geworden van blog society! Wat dat precies inhoud kun je allemaal zien wanneer je op het icoon klikt, voor andere bloggers een erg goede tip! Het gaat dus de goede kant op met ordinaryodd.nl! Zo leuk! Ik ben nu echt helemaal enthousiast! Haha, nu ga ik maar snel weer verder met mijn huiswerk, maar dit wilde ik even met jullie delen!

1 Comment

 • Personal Update – maart 2014 | 7 maart 2014 at 08:05

  […] ik geld gestoken in het maken van een nieuwe layout, dus daar ga ik druk mee aan de slag en ik heb een eigen domeinnaam gekocht! Als je nu in je adresbalk kijkt zie je ordinaryodd.nl staan. I’m so excited about […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×