Ordinary Week Recap – week 9

5 maart 2016 2 Comments

Ordinary Week Recap - week 9

Afgelopen week was weer erg druk; zo druk dat ik mezelf expres een paar relax momentjes heb gegeven. Daarnaast ben ik weer fanatiek aan het sporten geweest: deze week deed ik de 1000 squats challenge. Die vind ik zelf veel makkelijker dan de 1000 abs challenge van vorige week. Daarnaast werkte ik veel en heb een aantal dingen gedaan voor mijn blog en youtube kanaal. Je leest het allemaal in de Ordinary Week Recap van afgelopen week.

Ordinary Week Recap - week 9

Zoals gewoonlijk deelde ik ook deze zondag weer mijn spread van de week ervoor. Dit keer koos ik voor een lente astec spread, aangezien ik niet kon wachten tot het mooie weer weer zou komen. Zoals je ziet ging ik op de vrijdag naar Amsterdam met mijn moeder: de shoplog daarvan komt morgen online!

Ordinary Week Recap - week 9

Ik vraag de afgelopen tijd best veel van mezelf: ik werk zo’n 4 à 5 dagen in de week, verzorg Brownie zo’n 4 dagen, sport 6 dagen en zet iedere dag een artikel of filmpje online op mijn blog. Dat alles is aardig veel en daarom vroeg mijn lichaam de afgelopen week om wat rust. Vandaar dat ik maandag en dinsdag avond na mijn werk expres tijd voor mezelf had ingepland. Daar kwam later ook de woensdag avond bij aangezien ik me toen niet zo goed voelde. Af en toe moet je gewoon even ontspannen, anders houd je het niet vol.

Ordinary Week Recap - week 9

Het tegenovergestelde van ontspannen deed ik donderdag. Deze nieuwe Nike schoenen konden jullie gisteren al zien. Donderdag deed ik ze voor het eerst aan tijdens mijn workout, en ik deed gelijk een hele intensieve workout: de 1000 squats challenge. Hierbij doe je 10 verschillende soorten squats, ieder 100 keer. Ontzettend intensief natuurlijk en je voelt het de volgende dag ook flink in je bovenbenen wanneer je probeert op te staan of juist te gaan zitten. Toch is dit een workout die ik heerlijk vind om te doen. Ik heb sterke beenspieren en daardoor is hij relatief makkelijk om te doen voor me: het geeft echt een onwijze kick!

Ordinary Week Recap - week 9
Ik nam afgelopen week ook een kletsen en make-uppen video op (die aardig lang is geworden dus hopelijk vinden jullie dat leuk) waarbij ik o.a. deze nieuwe oogschaduws van Essence testte. De review hiervan komt natuurlijk binnenkort voor jullie online! Ik kocht alle 9 kleuren die er zijn, zodat de review volledig is.

Ordinary Week Recap - week 9

En als laatste foto een preview van de shoplog van morgen. Ik heb expres try-on shots gemaakt, omdat ik dat de video extra goed vind maken. Ik ben dan ook ruim 2 uur bezig geweest met de video; hopelijk gaat die jullie bevallen!

Daarnaast was ik donderdag en vrijdag voor jullie aan het vloggen, maar op de een of andere manier ben ik die beelden kwijt geraakt. Ik baal natuurlijk ontzettend, want die vlog gaat dus niet meer door. Jammer, maar helaas. Ik zal de volgende keer als ik de 1000 squats challenge doe opnieuw mijn zweethoofd voor jullie filmen, haha!

En dan was dat alweer mijn week! Aankomende week wordt een rare week. Ik heb een rooster waarin ik om de dag moet werken, wat ik zelf ontzettend onhandig vind. Daarnaast ga ik a.s. donderdag gezellig een dagje naar de dierentuin! Daar wil ik een vlog of plog van gaan maken: waar gaat jullie voorkeur naar uit?

Ga jij nog iets leuks doen aankomende week?

2 Comments

 • Marijn 5 maart 2016 at 10:19

  Goed dat je even rust hebt genomen. Is inderdaad gewoon even nodig af en toe. Ik vind squats ook nooit zo erg om te doen, zooooveel beter dan ab workout. Vorige jaar deed ik een aantal weken van Kayla Itsines. De benen-dagen vond ik top en leuk, de buik dagen kon ik wel janken, haha. Ben benieuwd naar de shoplog. Ik volg je nu trouwens!

  • Irina 5 maart 2016 at 17:51

   Haha, helemaal hetzelfde hier! Ik heb een hekel aan buikspieren en armen trainen, terwijl benen en billen echt super chill is. Leuk dat je me nu volgt! Tip: als je benieuwd bent naar de shoplog; die staat al online op mijn youtube kanaal dus neem daar zeker even een kijkje ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×