Ordinary Week Recap – week 8

27 februari 2016 1 Comment

Ordinary Week Recap - week 8

Afgelopen week is weer ontzettend snel voorbij gegaan. Ik heb een heleboel gedaan, zowel voor mijn blog , sporten, werk en een gezellig dagje shoppen in Amsterdam. Vandaag laat ik je in de Ordinary Week Recap weer zien hoe mijn week was door middel van mijn Instagram foto’s.

Ordinary Week Recap - week 8

Zoals gewoonlijk deelde ik weer de spread van afgelopen week. Ik had een heel erg leuke kit gebruikt: compleet in pauwen thema. Zelf vind ik hem echt ontzettend tof geworden, al is hij wel wat donkerder dan de andere spreads die ik tot nog toe heb gemaakt.

Ordinary Week Recap - week 8

Zaterdag avond boekten we ook onze vakantie! In mei gaan we twee weken lang naar het Griekse eiland Santorini. Ik ben er al eerder geweest maar vind het echt een onwijs leuke plek. Vanaf nu dus even aftellen en flink vooruit werken voor mijn blog en dan kan ik over een paar maanden lekker twee weken lang compleet ontspannen!

Ordinary Week Recap - week 8

Zoals ik al eerder vertelde ben ik weer bezig met sporten, en afgelopen dinsdag besloot ik mezelf uit te dagen. Ik deed de 1000 abs Challenge van Blogilates, gewoon om te kijken hoever ik zou komen. Het leuke? Ik heb hem compleet afgemaakt! Ik deed er wel veel langer over dan dat de video duurt, doordat ik aardig vaak pauzes nam. Maar toch: ik heb de complete challenge volbracht! Alle 1000 oefeningen. Ik was heel erg trots op mezelf en maakte daarom deze makeuploze selfie!

Ordinary Week Recap - week 8

Woensdag moest ik sinds tijden weer eens om 8 uur beginnen op werk. Ik werd zo ontzettend blij dat het gewoonweg al licht was toen ik weg moest, dat ik dit plaatje schoot. Het was ook gewoonweg heerlijk weer woensdag, jammer genoeg werkte ik tot 17 uur en heb er dus niet heel veel van meegekregen. Toch ben ik er blij om: de lente komt eraan!

Ordinary Week Recap - week 8

Ik scoorde afgelopen week eindelijk een aantal nieuwe producten van Essence. Van welk product zie jij het liefst een review? Laat het even weten en dan ga ik die snel online zetten!

Ook ging ik gisteren gezellig samen met mijn moeder naar Amsterdam. Ik wilde even kijken hoe ik het makkelijkste naar mijn nieuwe school kwam, aangezien ik 16 maart mijn studiekeuzecheck heb. Dat combineerden we meteen met een gezellige dag shoppen! Ik ben ontzettend goed geslaagd dus ga snel een shoplog voor jullie opnemen!

En dan was dat alweer mijn week. Aankomende week moet ik weer veel werken, wil ik proberen toch het sporten vol te houden en eigenlijk wil ik alvast een begin gaan maken aan het vooruit werken voor mijn vakantie. Drukke week dus weer! Hebben jullie nog plannen?

1 Comment

 • Ria 28 februari 2016 at 12:46

  Goed van je , die sport challenge! Petje af!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×