Ordinary Week Recap – week 7

20 februari 2016 1 Comment

Ordinary Week Recap - week 7

De week is weer omgevlogen en het is alweer tijd voor de nieuwe Ordinary Week Recap! Ik ben deze week weer begonnen met sporten en gezonder eten; daarnaast behaalde ik de 300 abonnees op Youtube en was ik lekker productief voor mijn blog. Lees je mee?

Ordinary Week Recap - week 7

Zoals beloofd deel ik iedere zondag mijn complete spread in mijn Erin Condren Lifeplanner van de afgelopen week. Dit is dan ook week 6: met Valentijns-thema. Ik vind hem echt heel erg schattig geworden! De Plan With Me video van deze spread kun je overigens hier vinden.

Ordinary Week Recap - week 7

Afgelopen week besloot ik Brownie lekker los te gooien in de bak. Heerlijk vond ze dat! Ze heeft heerlijk liggen rollen en natuurlijk lopen hollen en springen. Prachtig om te zien. Wanneer ze met de hele groep in de bak staat, staat ze eigenlijk altijd gewoon lekker te suffen maar nu liet ze zich helemaal gaan. Heerlijk! Ik heb er overigens een kort filmpje van op Instagram staan: klik hier. Ik kan het alsmaar opnieuw blijven kijken: zo fijn om haar zo vrolijk te zien.

Nadat ze zelf lekker was uitgeraasd heb ik haar nog even laten lopen op mijn stem. Ik longeer niet graag, aangezien ik bang ben dat ze haar slechte been dan te veel overbelast. Daarom laat ik haar liever los lopen door de bak. Ze was ontzettend braaf, ik hoefde mijn stem maar iets te verhogen of te verlagen om haar te laten veranderen van gang. Naderhand heb ik nog even wat vrijheidsdressuur met haar gedaan. Gewoon wat simpele oefeningen: zonder halstertouw met me meelopen en stoppen wanneer ik stop. Je merkt echt dat ze dat soort dingen heerlijk vind om te doen.

Ordinary Week Recap - week 7

Donderdag kwam het Nails Of The Day artikel online van deze nagels. Het is iets heel anders dan wat ik normaal gesproken draag (Essie Chinchilly), maar ik vond het wel heel erg mooi! Zeker voor herhaling vatbaar.

Ordinary Week Recap - week 7

Ook kocht ik een heleboel nieuwe producten om voor jullie te gaan reviewen. Hierboven zie je twee lipsticks van de nieuwe Limited Edtion collectie van Catrice: Rough Luxury. De review hierover en de blush uit dezelfde collectie komt a.s. dinsdag online! En ben je benieuwd welke producten ik nog meer kocht? Kijk dan even de video van morgen.

Ordinary Week Recap - week 7

Dit plaatje plaatste ik eigenlijk met twee redenen: het behalen van de 300 abonnees op Youtube en het feit dat ik weer aan het sporten ben. Natuurlijk wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor het behalen van de 300 abonnees! Langzaam maar zeker groeit mijn kanaal steeds verder. Heel erg leuk om te zien!

Daarnaast ben ik dus weer druk bezig met sporten en gezonder eten. Ik ben zelf aan het inplannen welke workouts ik doe, dus niet via een schema/kalender zoals ik dit eerder heb gedaan. Wel doe ik nog altijd trainingen van Blogilates. Ik vind die echt heerlijk om te doen! Daarnaast heb ik een paar dingen besteld bij Body en Fit, waaronder een eiwitshake in de smaak Cookies and Cream: heerlijk! Ik ontbijt nu ’s ochtends met zo een shake en de rest van mijn maaltijden eet ik gewoon normaal. Tot nog toe bevalt het heel erg goed!

Wel loop ik al een paar dagen op mijn tenen door de spierpijn in mijn kuiten. Afgelopen dinsdag deed ik een nogal intensieve traningsvideo voor je kuitspieren en daardoor heb ik nu heel erge spierpijn en kan ik bijna niet op mijn platte voeten staan. Op het moment natuurlijk niet erg fijn; maar hè spierpijn betekend wel dat ik sterker word!

En dat was wel een beetje mijn week! Ik wil overigens af en toe een aparte Fit Journal gaan schrijven, over mijn vorderingen met het sporten en het gezonder eten! Ik ben wel benieuwd hoe vaak jullie zoiets willen zien: één keer per maand of vaker? Let me know!

 

1 Comment

 • Bibiane 21 februari 2016 at 13:01

  Ziet er uit als een leuke week! Ik ben erg benieuwd naar de lipsticks!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×