Ordinary Week Recap – week 6

13 februari 2016 No Comments

Ordinary Week Recap - week 6
Het is alweer zaterdag: tijd voor de Ordinary Week Recap van afgelopen week. Ik ging weer aan het werk na een week lang vrij te zijn geweest en besloot om productiever te zijn. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Lees dan snel mee.

Ordinary Week Recap - week 6

Vanaf nu wil ik iedere zondag een foto delen van mijn complete spread in mijn Erin Condren. Ik deel die spreads onder de hashtag #OrdinaryPlanning, zodat jullie ze makkelijk kunnen vinden. Vorige week was dit een donut thema: hoe schattig is dit?

Ordinary Week Recap - week 6

Ik zag vorige week zondag ook eindelijk mijn lieve vriendinnetje Danique weer na haar maanden niet te hebben gezien. Het was ontzettend gezellig en we hebben lekker bijgekletst. Ook hebben we afgesproken binnenkort samen naar de bioscoop te gaan. Gezellig!

Ordinary Week Recap - week 6

Toen ik deze quote tegen kwam op Twitter vond ik hem echt ontzettend mooi. Ik ben op het moment een heleboel tijd aan het steken aan mijn blog en youtube kanaal, en sommige mensen verklaren me voor gek. ‘Dat wordt toch nooit iets?’ Wie weet, wie weet wordt het inderdaad niks. Maar wat maakt dat uit? Voorlopig voelt het goed en heb ik het er onwijs mee naar mijn zin. En wie weet wordt het wel iets en ben ik over een paar jaar wel fulltime bezig met mijn blog. Wie zal het weten.

Ordinary Week Recap - week 6

Ik besloot afgelopen week dat ik productiever wilde zijn. Ik merkte dat ik tijdens mijn vrije week heel erg productief was voor mijn doen, en ik denk dat dit deels komt doordat ik het voor jullie heb gevlogd. Ik wilde iets hebben om jullie te laten zien. Toen ik stopte met vloggen wilde ik alleen niet dat ik meteen minder productief zou gaan zijn. Daarom ben ik de afgelopen week bezig geweest met goed inplannen en tijd maken voor bepaalde dingen. Tot nog toe loopt het me best goed af!

Ordinary Week Recap - week 6

Ik was afgelopen week dan ook naast mijn werk veel bezig met mijn blog en youtube kanaal. Ik heb de afgelopen week 2 video’s voor jullie opgenomen, een aantal artikelen getypt en ben druk bezig met inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld Pasen.

En dat is een beetje wat er de afgelopen week is gebeurt! Ik ben heel erg blij met mijn verandering in productiviteit: ik ga nu iedere avond met een heel erg goed gevoel naar bed als ik terugdenk aan alles wat ik gedaan heb weten te krijgen. Hoe was jullie week?

 

 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×