Ordinary Week Recap – week 53

2 januari 2016 5 Comments

Ordinary Week Recap week 53

De allerlaatste week van het jaar 2015 is alweer voorbij; en die sluiten we af met de Ordinary Week Recap. Voor de verandering had het jaar een keer 53 weken; i.p.v. 52; en inmiddels zitten we alweer in 2016. Mijn afgelopen week was eigenlijk best wel fijn: vandaag deel ik hem met jullie.

cactusjes

2e Kerstdag ben ik ’s ochtends lekker gaan rijden en daarna ben ik nog 2,5 uur aan het werk geweest. ’s Avonds hebben we heerlijk gegourmet, en daarna ben ik met een onwijs volle buik naar bed gegaan. De zondag erop was ik druk aan het werk; maar kreeg ik wel van mijn baas te horen dat ik de volgende dag vrij zou zijn. Heerlijk vond ik dat; want dat betekende dat ik i.p.v. 5:45u opstaan, pas om 8:00u op hoefde! Ik ben ook toen weer lekker naar de manege geweest; en daarna heb ik de middag besteed aan het maken van productfoto’s waar ik zelf heel erg tevreden over ben.

9 foto's van 2015

Ik ontdekte deze site waar je de 9 populairste foto’s van het afgelopen jaar kon bekijken van je eigen Instagram Account. Ik heb in totaal 3.720 likes gekregen op de 240 foto’s die ik heb geplaatst. Het leuke is om te zien dat de meeste foto’s die er tussen staan redelijk nieuw zijn! En natuurlijk de vakantieplaatjes van Kreta: wie vind die nou niet leuk om te zien?

Brownie

Op oudejaarsdag ging ik naar de manege en heb een heerlijke rit gehad op Brownie. Aan het begin was ze onwijs braaf; maar in de loop van de tijd begon ze drukker te worden en uiteindelijk was het een gevecht over wie er het langst zou volhouden. Mijn moeder heeft aan de zijkant heel erg hard staan lachen; en ik heb heerlijk gereden. Ik vind het heerlijk om zo een eigenwijs paardje te hebben; hoe lastig ze soms ook is.

Happy New Year

Natuurlijk is dit ook de week geweest waarin we overgingen naar 2016; en wenste ik jullie een gelukkig nieuw jaar. Voor mij was 2015 niet het beste jaar, en ik ben eerlijk gezegd ook best wel blij dat het voorbij is. Van 2016 gaan we met zijn allen een goed jaar maken! Ik heb nu al zin in alle blogposts en filmpjes die ik allemaal voor jullie ga maken.

New Year's selfie

Ik begon het nieuwe jaar dan ook goed: ik stond op en testte een oogschaduwpalette, een aantal kwasten en een contourset. Daarnaast maakte ik foto’s van producten en filmde 2 filmpjes. Tegen de tijd dat ik daarmee klaar was gingen we gezellig langs bij mijn opa om daar elkaar een gelukkig nieuw jaar te wensen en ik sloot de dag af met editen en schrijven.

Mijn week was dus eigenlijk wel heel erg goed: ondanks dat ik toch een aantal dagen heb gewerkt heb ik genoten van mijn vrije tijd en ook met veel plezier aan mijn blog gewerkt. Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar; zeker op het gebied van mijn blog en youtube kanaal! Komende week ga ik ook weer lekker aan de slag; en morgen komt er een heel erg leuk filmpje online (al zeg ik het zelf); over een leuk project waar ik aan ga beginnen.

5 Comments

 • Bodi 2 januari 2016 at 22:18

  Leuk om te zien! En gelukkig nieuwjaar!

  • Irina 2 januari 2016 at 22:20

   Jij ook een gelukkig nieuw jaar! ^^

 • Ria 2 januari 2016 at 21:19

  Leuk Irina, ben benieuwd naar je filmpje

 • Mariska 2 januari 2016 at 21:17

  Gelukkig nieuwjaar! Een goede afsluiting van het oude jaar en een goed begin van het nieuwe!

  • Irina 2 januari 2016 at 22:17

   Zeker! Jij ook een gelukkig nieuw jaar ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×