Ordinary Week Recap – week 50

12 december 2015 3 Comments

PicMonkey Collage

Afgelopen week was een week waarin ik heel veel bezig was met voorbereidingen voor de Kerst hier op Ordinary Odd. Ik ben druk bezig geweest met filmen, vierde het 2 jarig bestaan van mijn blog en kreeg een wel heel erg leuk cadeautje van Sinterklaas.

Sinterklaas is me niet vergeten dit jaar ✨ #horseandhunk #horseandhunk2016

Eigenlijk zouden we dit jaar niks doen aan Sinterklaas, maar alsnog kreeg ik deze onwijs gave kalender. Jullie hebben er afgelopen donderdag al meer over kunnen lezen; maar ik ben er echt heel erg blij mee.

Ordinary Odd bestaat alweer 2 jaar en dat moet gevierd worden 2 aankondigingen staan nu op mijn blog (link in bio) #blog #ordinaryodd #2jaar

Afgelopen dinsdag was Ordinary Odd alweer 2 jaar lang online. Ik schreef er een artikel over en maakte een filmpje waarin ik vertel over de veranderingen die ik in heb gevoerd rondom dit 2 jarig bestaan. Ik ben zelf heel erg blij met de keuze om 2 video’s in de week te gaan posten: aangezien ik merk dat ik het maken van filmpjes steeds leuker begin te vinden. Morgen komt er trouwens een filmpje online waar ik zelf heel erg enthousiast over ben! Ben je nou benieuwd? Hij staat vanmiddag om 16:00 uur al online op mijn youtube kanaal.

Weer wat producten gehaald om voor jullie te testen #beautyblogger #blogger

Ik kocht een aantal mooie producten bij het Kruidvat, om deze voor jullie te gaan reviewen. Vooral naar de Essence Limited Editon highlighter uit de Merry Berry lijn ben ik heel erg benieuwd! Jullie zien de review snel verschijnen.

Get out of your own way #quote #getoutofyourownway

Ik kwam deze quote tegen en vond hem heel erg mooi. De afgelopen tijd heb ik heel erg last van moodswings: het ene moment wil ik het liefste alleen maar in bed liggen en slapen en het andere ben ik zo ontzettend enthousiast dat ik alles tegelijkertijd wil doen. Ik kwam deze quote tegen toen ik in een ‘down’ mood was, en vond hem heel erg mooi. Het is natuurlijk ook zo: de enige die iets kan veranderen aan jou en wat je wilt bereiken ben jijzelf. Dat moet je je altijd in je achterhoofd houden.

Net de kerstboom wezen halen en we kwamen deze onwijs leuke kerstman-cactusjes tegen! Hoe leuk zijn ze!? #kerst #christmas #cactus #cute

De week werd afgesloten bij de Ranzijn: waar we een kerstboom gingen kopen. Ik kwam hier deze onwijs schattige mini cactusjes tegen die verkleed waren als kerstman. Zijn ze niet onwijs schattig!?

En dat was alweer mijn week. Hoe zag jou week eruit?

3 Comments

 • Kirsten 13 december 2015 at 09:14

  Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan! Leuk hè, zulke mijlpalen. Wat zijn je visitekaartjes mooi zeg! Zit zelf ook te twijfelen of ik die eens aan moet schaffen of niet.

  Die moodswings herken ik wel, heeft bij mij ook altijd wel te maken met de tijd van het jaar. Ben mezelf daarom even extra aan het pushen om m’n comfortzone uit te komen, wat overigens soms rete spannend is, maar krijg er altijd wel weer wat meer energie van!

 • Britt 12 december 2015 at 15:08

  Leuk die visitekaartjes! En nog gefeliciteerd met het 2 jarige bestaan van je blog 🙂

 • Sija 12 december 2015 at 14:15

  Hele mooie quote, ook heel herkenbaar, als je iets wilt veranderen moet je idd eerst bij jezelf beginnen.
  En ahw, die cactusjes! <3

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×