Ordinary Week Recap – week 5

6 februari 2016 1 Comment

Ordinary Week Recap - week 5

Afgelopen week was ik vrij van werk en heb ik dagelijks gevlogt, dus ik denk dat een groot deel van jullie al wel zo ongeveer weet wat ik de afgelopen week heb gedaan. Toch wilde ik de Ordinary Week Recap graag online zetten voor degenen die geen vlogs kijken.

Hello february ❤️ #ordinaryplanning #youtuber #planwithme #erincondren

Vanaf maandag 1 februari had ik een vrije week: ik begon de maandag lekker lui. Ik ging naar Brownie, zorgde ervoor dat de video voor de volgende dag klaar stond en was verder eigenlijk gewoon lekker bezig met genieten van het feit dat ik vrij was.

❤️

Dinsdag startte ik de dag opnieuw bij Brownie, waar op een gegeven moment ineens een kudde schapen langs kwam aan de overkant van de weg. Alle paarden vonden dit natuurlijk ontzettend interessant en daardoor kon ik deze leuke foto maken van deze 4 paardjes.

Ik fietste dinsdag heel wat af door windkracht 6: eerst naar de manege, vanaf de manege door naar de Action, vanaf de Action door naar de dierenarts en van daaruit pas weer naar huis. Je snapt wel dat mijn benen kapot waren na die fietstocht met windkracht 6, maar ik had mijn beweging in ieder geval gehad! De rest van de dag ben ik bezig geweest voor mijn blog: filmen en editen. Iets wat ik de afgelopen week veel heb gedaan vanwege de dagelijkse vlogs.

Little me ❤️✨ #picture #trowback #me

Woensdag was het tijd om mijn oude bureau eindelijk eens uit te ruimen en uit elkaar te halen. Ik kwam een heleboel spullen tegen van vroeger; waaronder deze foto van mij uit groep 8. Vlak voor de eindmusical gemaakt. Herkennen jullie me nog?

Ordinary Week Recap - week 5

Donderdag ging ik verder met opruimen; maar nu op een heel andere manier. Ik besloot dat het tijd was om mijn eigen organisatiesysteem voor mijn make-up in elkaar te gaan zetten. In de vlog die vanavond online komt laat ik dit al deels zien; maar ik wil ook binnenkort een video gaan maken over mijn make-up stash en hoe ik het allemaal heb georganiseerd en ingedeeld.

Druk bezig met filmen Morgen komt er een Valentijns video online met o.a. deze schattige (en natuurlijk lekkere) cupcakes! #valentine #valentines #valentinesday #youtuber #youtube

Vrijdag was een dag vol met bloggen, filmen, editen en gewoonweg heerlijk bezig zijn met hetgeen wat ik leuk vind. Ik nam de valentijnsvideo op voor dit weekeind, maar ook de eerste ‘plan with me’ video voor aankomende week. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan gaan vinden!

En dat was dan alweer mijn week. Ik ben nog t/m maandag vrij van werk, dus ik ga nog even genieten van deze 3 vrije dagen. Hoe zit het met jullie? Hebben jullie nog plannen voor aankomende week?

1 Comment

 • Els 6 februari 2016 at 18:59

  Wat een leuke agenda heb je! En wat is brownie een leuk paard, hij doet me denken aan mijn oude verzorgpony. Ik vond het echt heerlijk om op een ochtend bij de paarden te zijn.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×