Ordinary Week Recap – week 48

28 november 2015 No Comments

PicMonkey Collage

Afgelopen week was een leuke week. Ik ging naar de paardenshow Apassionata, het laatste deel van the Hungergames films, was druk bezig voor mijn youtube kanaal en iets minder leuk: ik liep een flinke blauwe plek op. Vandaag kijk ik weer samen met jullie terug op de afgelopen week!

Zaterdag avond bij #apassionata2015 ✨

De week begon goed: ik had een keer vrij op zaterdag, ging lekker naar de manege en had een dag vol paarden. Helaas stond ik op een ongelukkig moment tussen moeder en veulen in; en kreeg daardoor de beet die voor het veulen bedoeld was in mijn been. Het werd een aardige blauwe, dikke plek; waar ik amper op kon gaan zitten. Gelukkig is het in de loop van de week steeds iets minder geworden: maar het is nog altijd gevoelig.

s’ Avonds ging ik echter wel naar Apassionata, en ondanks dat ik amper kon zitten had ik er toch heel erg veel zin in! De show was onwijs leuk, en ik heb ook voor jullie gevlogt, dus als je die vlog nog niet hebt gezien moet je die zeker even gaan bekijken!

Benieuwd welke lipstick dit is? Check dan het artikel van vandaag (link in bio)  #makeup #lipstick #maccosmetics #maclipstick

De review van deze prachtige MAC lipstick Sin kwam online, en hoewel ik dacht dat het een kleur was die ik niet zo snel zou dragen; heb ik hem van de week toch al een keer op gehad! Ik nam namelijk een kerstvideo op, waar ik hem perfect voor vond; en vervolgens hield ik de kleur gewoon op en ben er s’avonds mee naar de film geweest. Stiekem was ik best trots op mezelf dat ik met zo een kleur de deur uit ging: doe ik niet zo snel!

Gisteravond naar Mockingjay part 2 geweest. Review volgt natuurlijk binnenkort!  #mockingjaypart2 #hungergames

Ik ging die avond namelijk naar de bioscoop voor de laatste film van the Hungergames serie. Ik had alle boeken al gelezen en hoopte dan ook dat de laatste film mijn verwachtingen waar zou maken. Ik kan jullie zeggen: het was een prachtige film, maar de uitgebreide review volgt natuurlijk binnenkort!

Sneak peak time! Bezig met kerstvideo's ✨ #christmas #sneakpeak #youtuber

Hier alvast een kleine sneak peak van de video die ik dus heb opgenomen voor de kerst. Ik vind dit zo een onwijs leuk plaatje geworden!

Omdat ik de lichtjes voor mijn video gewoon heb laten hangen ✨ #christmas #christmaslights

En natuurlijk hing ik mijn lampjes op die ik laatst bij de Action had gekocht. Na de video was ik te lui om ze er af te halen, en eigenlijk vind ik het ook wel heel erg schattig staan! Dan maar vroeg kerstversiering in mijn kamer: wat maakt het uit!

En dat was dan alweer mijn week! Heb jij nog iets leuks gedaan de afgelopen week?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×