Ordinary Week Recap – week 47

21 november 2015 No Comments

PicMonkey Collage

Alweer zaterdag en dus alweer een ordinary week recap! Ik werkte afgelopen week van zaterdag t/m woensdag, en had de donderdag en vrijdag vrij (vandaag overigens ook!). Ik was veel achter de schermen bezig voor mijn blog en youtube kanaal en was bezig met een aantal heel erg exciting dingen!

#quote #change #focus

Ik kwam deze quote tegen en vond hem wel passen bij alles wat ik het afgelopen jaar heb meegemaakt. Ik heb een hele lange tijd stilgestaan, ben blijven hangen bij alle nare dingen die zijn gebeurt. De afgelopen maanden is dat eindelijk een beetje omgeslagen; nu ben ik vooral bezig met wat ik wel leuk vind om te doen en te kijken wat ik echt nog wil doen. Ik merk dat ik me daardoor gelukkig een stuk beter in mijn vel voel zitten!

The love of my life #horse #love #horseriding

Natuurlijk ging ik weer langs mijn lieve paardje, en reed met de vreselijk harde wind die er van de week stond gewoon lekker buiten (we hebben ook alleen een buitenbak, maar dat maakt niet uit, haha). Brownie is de afgelopen weken steeds al redelijk druk, maar die wind erbij hielp niet echt. Wel lekker gereden hoor! Hoop alleen dat ze binnenkort weer een beetje over die ‘hyperheid’ heen is en weer wat beter wil luisteren.

 #quote #trust

s’Middags had ik een heel interessant telefoontje over mijn youtube kanaal waar ik zelf heel erg enthousiast over ben. Daarna kwam ik deze quote tegen, die er eigenlijk helemaal niets mee te maken heeft, maar ik wilde gewoon even zeggen dat ik enthousiast was over dat telefoontje, haha.

Deze quote past heel erg bij mij na alles van het afgelopen jaar. En daarom kon ik het niet laten om hem te delen.

Guess what came in today #maclipstick #maccosmetics #makeup #mac

Ik bestelde weer 2 nieuwe MAC lipsticks en afgelopen week kwamen ze binnen. Ik bestelde Persistence en Sin. Twee compleet verschillende kleuren, maar beide prachtig! Aankomende dinsdag komt de review online.

Hii ✨ #girl #selfie #lipstick #makeup

Ik was de hele vrijdag weer bezig met werken aan mijn blog, vlogde weer (aanstaande woensdag een extra video online!), en testte mijn nieuwe lipsticks. En aangezien ik al een tijdje geen selfie had geplaatst mocht dat natuurlijk wel weer even, haha!

Komende week ga ik naar de paardenshow Apassionata (dit komt ook in de vlog van woensdag); ga weer aan het werk en hoop weer lekker aan de slag te kunnen voor mijn blog en youtube kanaal.

Wat zijn jou plannen voor de komende week?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×