Ordinary Week Recap – week 46

14 november 2015 2 Comments

PicMonkey Collage

Er is alweer een week voorbij, en dus tijd om weer terug te kijken door middel van foto’s van mijn Instagram. Afgelopen week ging ik naar de open dag van Hogeschool Utrecht, was aan het werk en natuurlijk lekker aan het bloggen.

Ik doe mee! @makeupmustnl

Ik zag dat MakeupMusthaves deze prachtige kwastenset weg gaf van Makeup Revolution en natuurlijk moest ik daaraan mee doen. Helaas heb ik ze niet gewonnen, anders had ik ze natuurlijk uitgebreid voor jullie gereviewd!

We kregen bezoek op de manege #zwaan #swan

Toen ik naar de manege ging van de week zaten er ineens een heleboel zwanen. Onwijs mooi om naar te kijken, al vonden de paarden het wat minder toen ze met elkaar in gevecht gingen. Toch blijven het prachtige beesten om te zien. Maar meer dan dat hoeft van mij ook niet.

Omdat lekker best gezond kan zijn en je jezelf af en toe best mag verwennen #100% #cherry-oh-baby

Ik ging spontaan naar de Action toe, waarvan morgen de shoplog online komt en besloot mezelf te verwennen met een lekker sapje. Ik vind deze sapjes altijd onwijs lekker, en het kostte ook nog eens geen drol natuurlijk bij de Action. Want lekker kan best gezond zijn, en jezelf verwennen mag best.

Fall colours (review van de nagellak komt volgende week online) #nailpolish #essie #fall #sweaterweather

Ik maakte een heleboel foto’s en filmpjes deze week, waaronder deze foto’s voor de nagellak (het artikel komt volgende week online). Ik vond de kleurcombinatie van deze nagellak en het vest zo ontzettend mooi en echt een prachtige combinatie voor de herfst.

De hele dag bezig met filmen en dingen achter de schermen voor mijn blog. Het is zo leuk om te doen en ik word ook zo blij van jullie lieve reacties ❤️ #blogger #youtuber #lovewhatyoudo

Als laatste kwam ik deze quote tegen; die perfect paste bij mijn dag. Ik werkte namelijk de hele dag aan mijn blog: filmde, fotografeerde, stuurde mailtjes en was druk bezig achter de schermen. Ja: ik leverde mijn vrije dag ervoor in; maar ik vind het heerlijk. Ik houd er echt van om te bloggen en filmpjes te maken op youtube. Ik ben zo blij dat ik er voor heb gekozen om dit te gaan doen en ben ook nog lang niet van plan om te gaan stoppen. Volgende maand bestaat Ordinary Odd overigens alweer 2 jaar! Time flies when you’re having fun. Ik wil iets speciaals doen, maar weet nog niet precies wat; dus alle suggesties zijn welkom!

En dat was alweer mijn week. Komende week werk ik weer een heleboel, maar ik heb ook een aantal dagen vrij waarop ik lekker kan gaan bloggen, naar mijn paard en gewoon lekker tijd voor mezelf kan nemen.

Wat zijn jou plannen voor komende week?

 

2 Comments

 • Robin 18 november 2015 at 10:30

  Zwanen zijn echt mooi! Ik vind het ook heerlijk om elke week 1 hele dag aan mijn blog te besteden, ga er steeds meer plezier in krijgen, al ben ik er soms nog wel onzeker over.
  Ik ga deze week naar The Hunger Games mockingjay part 2! Gisteren de kaartjes gehaald en ik ben echt benieuwd of het hetzelfde gaat worden zoals in het boek.

  • Irina 18 november 2015 at 11:06

   Daar wil ik binnenkort ook naartoe! Maar ik wacht denk ik even tot de ergste drukte voorbij is, haha!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×