Ordinary Week Recap – week 45

7 november 2015 1 Comment

PicMonkey Collage

Het is weer zaterdag en dus tijd om terug te kijken naar de afgelopen week. Ik heb weinig gewerkt in verhouding tot wat ik normaal werk, dus had lekker veel tijd voor mezelf: nooit mis natuurlijk. Daarnaast kreeg ik mijn nieuwe vlogcamera binnen waar ik onwijs enthousiast over ben.

Reminder for myself #quote

Ik kwam deze quote tegen en moest hem van mezelf delen. Ik heb zo lang mijn leven door anderen laten bepalen, gewoonweg omdat ik van ze hield. Tegenwoordig weet ik dat ik dat niet meer moet doen: dat ik aan mezelf moet denken. Dit paste daar natuurlijk perfect bij.

New shoes are in ❤️❤️ #shoes #chelseaboots #fashion #fall

Ik had nieuwe schoenen besteld bij Comegetfashion en was meteen verliefd. Ik heb ze nu al meerdere keren gedragen en krijg er alsmaar complimentjes over. Naast deze schoenen kwam ook mijn nieuwe tas binnen (en die twee matchen!). Binnenkort komt daar nog een apart artikel over.

Hii ☀️ #selfie #girl #necklace

Ik houd me aan mijn eigen idee om gewoon weer leuke kleding te dragen omdat ik me daar goed bij voel. Afgelopen zondag ging ik zelfs voor het eerst met (een natuurlijke) ooglook naar werk toe. Iets wat ik zelf nog best spannend vind: veel makeup dragen naar buiten. Ik kreeg er zelfs een complimentje over!

My new baby #vlog #vlogcamera #sony #sonydscwx500 #blogger #youtuber

Ik kon het niet laten: toen ik dit filmpje zag was ik meteen om. Ik bestelde mijn eerste echte vlogcamera en ben er helemaal verliefd op. Het is een kleine compact camera, die heerlijk in de hand ligt en zoals je ziet een omklapbaar schermpje heeft. Perfect om te vloggen! Morgen komt de eerste vlog die ik ermee filmde online: ik ben benieuwd naar wat jullie van de kwaliteit vinden!

#quote #dressup #boys

En om af te sluiten nog even een grappige quote. Vaak wordt er wanneer je als vrouw moeite doet voor je outfit of je makeup gelijk een opmerking gemaakt als ‘wie ga je vandaag versieren?’. Ik vind het gewoon leuk om bezig te zijn met mijn kleding en makeup, zonder dat ik daar meteen een bijbedoeling mee heb. Maar het maakt me dan ook weer niet uit om zonder makeup de deur uit te gaan: zo zit ik dan ook wel weer in elkaar.

En dat was alweer week 45! Komende week ga ik naar de open dag van Hogeschool Utrecht, werk weer gewoon 5 dagen en ga ik proberen om weer wat meer foto’s voor jullie te maken.

Wat ga jij komende week doen?

1 Comment

 • Ria 8 november 2015 at 09:53

  Leuke blog irina! En heel goede quote waar je mee begint. Geen dingen doen als je je er niet goed bij voelt!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×