Ordinary Week recap – week 44

31 oktober 2015 No Comments

PicMonkey Collage

Na een aantal weken geen Ordinary Week recap te hebben geschreven vanwege mijn vakantie en het feit dat ik gewoonweg te weinig foto’s had daarna, heb ik dan vandaag eindelijk weer een Ordinary Week recap artikel voor jullie! Erg veel interessants deed ik deze week niet, maar ik maakte wel een aantal foto’s voor jullie.

Don't be a woman that needs a man Be a woman a man needs #selfie #girl #braid #earrings #quote

Deze week besloot ik dat ik me niet meer wilde laten tegenhouden door het feit dat niemand ziet wat ik aan heb wanneer ik aan het werk ben. Ik droeg altijd maar gewoon een simpel shirt en een spijkerbroek wanneer ik aan het werk was: maar waarom? Nee, niemand ziet het omdat ik er een werkblouse etc. overheen draag maar ik vind het zelf wel leuk om mijn leuke kleding aan te trekken. En na werk ga ik me toch niet meer omkleden: dus waarom draag ik het niet gewoon naar werk? Ik merk dat ik het zelf fijn vind om gewoon mijn leuke kleding te dragen en sieraden om te hebben. Dus van nu af aan ga ik gewoon lekker aan doen wat ik aan wil: ook al ziet niemand het.

Nieuwe spullen om te testen voor de site ☺️ En een nieuw boek wat ik niet kon laten liggen #makeup #blogger #book #nailpolish #eyeshadow #lipstick

Ik had weer eens wat spulletjes besteld om te gaan reviewen voor jullie, maar ook omdat ik gewoon nieuwe items nodig had. Zo heb ik een nieuwe base coat/nail hardener en een nieuwe top coat gekocht van Sally Hansen. Daarnaast bestelde ik 3 lipsticks van Makeup Revolution die ik van de week al reviewde, en 2 oogschaduw palettes van W7 en I heart Makeup. Binnenkort dus op de blog!

Iedere dag weer dat dilemma #quote #girl #makeup #messybun #nomakeup

Dit is misschien wat tegenstrijdig met mijn eerste foto waarbij ik vertel vaker me leuk aan te kleden ook al ziet niemand het: maar ik vind het ook gewoon heerlijk om eens niets aan mezelf te doen. Jullie zien mij eigenlijk altijd met makeup op en mijn haar leuk gedaan etc. voor de camera zitten; maar er zijn genoeg dagen die ik doorbreng waarop ik er alles behalve ‘fabulous’ uit zie. Haar vast, geen makeup en een chille outfit aan en gaan. Geen probleem.

 #catsofinstagram #cat

Ik kwam beneden en zag Mischa zo ontzettend schattig erbij liggen dat ik het niet kon laten om een foto van haar te maken. Later kwam ik er ook nog eens achter dat het nationale katten dag was: perfect of niet?

Weer lekker aan het lezen #book #boektober #read

Ik begon in een nieuw boek dat van de week binnen kwam: een prequel van de Labyrintrenner. De review van die serie hebben jullie al kunnen lezen, en aangezien ik daar erg enthousiast over was wilde ik dit boek ook wel graag lezen. Het gaat over het verhaal van voor WICKED begon met alle proeven op de jongeren, en hoe de Vuring en de Zonnevlammen allemaal begonnen. Ik moet zeggen dat ik de eerste paar hoofdstukken al erg goed vind!

En dat was het dan alweer! Niet heel erg veel interessants, maar toch een leuke week. Ik moet toegeven dat ik weer even moet wennen aan het maken van foto’s voor de wekelijkse recap artikelen zo na mijn vakantie: maar dat moet goed komen. Ik ben overigens ook actief op snapchat, waar je nog meer te zien krijgt van mijn dagen. Volg me daar op xx.irinaa!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×