Ordinary Week Recap – week 40

3 oktober 2015 1 Comment

PicMonkey Collage

Het is weer zaterdag, en dus weer tijd voor een nieuwe Ordinary Week Recap. Afgelopen week was ik veel aan het werk, maakte de laatste dingen voor mijn blog in orde, ruimde mijn kast op en werd actief op snapchat. Ordinary Week Recap: het artikel waarin ik een kijkje in mijn week geef door middel van foto’s.

Mijn mooie grote meid ❤️

Als ik langs loop en ineens een van de katten zo heerlijk zie liggen wordt ik meteen jaloers. Moet je nou eens zien hoe heerlijk dit er uit ziet! Ik heb een tijdje bij haar gezeten, tot ik besloot dat ik toch echt naar bed moest gaan, maar stiekem vond ik het veel te gezellig.

The best thing that ever happened to me ❤️❤️

Ik ging afgelopen week weer wat vaker naar Brownie, wat ik echt heel erg leuk vond. Aan het eind van de week had ik zelfs nog een springles met haar, wat natuurlijk extra leuk was. Het gaat overigens weer veel beter met haar, ook al heeft ze nog wel wat wondjes en mok plekjes. Gelukkig merk je aan haar dat ze zich weer een stuk beter voelt.

Vandaag eindelijk mijn kast opgeruimd ^^

Het was een van mijn doelen voor de maand: het opruimen van mijn kledingkast. Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver en heb ik al mijn kleding uitgezocht en geordend. Het resultaat: 2 vuilniszakken met kleding die weg kan (naar het goede doel natuurlijk), en een opgeruimde kast. Wat ik wel merk is dat ik nieuwe broeken nodig heb: een heleboel zijn te klein geworden!

Katjes verwend ❤️

Met het oog op dierendag bestelde ik deze eenmalige katten versie van de Woefbox. Natuurlijk heb ik deze op film uitgepakt samen met Mischa, en die video kunnen jullie morgen dan ook verwachten. Ik kan alvast verklappen: de katten waren er heel erg blij mee!

Ook ik heb snapchat! Voeg me toe op xx.irinaa ^^

Ook ik waag me er dan eindelijk aan: Snapchat. Ik heb het ooit aangemaakt, 2 dagen gehad en er verder nooit meer iets mee gedaan. Ik besloot het afgelopen week toch maar een nieuwe kans te geven, en dus kun je me toevoegen! Mijn gebruikersnaam is xx.irinaa. Ik plaats vooral foto’s, geen filmpjes. En al die rare opties met regenbogen die uit monden komen? Ik heb geen eens een idee hoe ik dat zou moeten doen, haha.

En dat was dan alweer mijn week. Niet heel spannend of bijzonder, maar ik ben wel druk bezig geweest.

Nog even een huishoudelijke mededeling
Ik weet nog niet hoe de Ordinary Week Recap artikelen er de rest van de maand uit zullen komen te zien vanwege mijn vakantie. Het kan zijn dat ik daar wifi heb en de artikelen gewoon online kan zetten, zo niet dan zet ik 1 grote recap online na mijn vakantie!

 

1 Comment

 • Lisa 3 oktober 2015 at 12:20

  Oeii… je kledingkast opruimen blijft een vervelend klusje vind ik! Toch lucht het altijd weer op als je het gedaan hebt en daarnaast is er gelijk weer een goede reden om te gaan winkelen haha :). Fijn weekend! Liefs

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×