Ordinary Week Recap – week 4

30 januari 2016 2 Comments

ordinary week recap - week 4

De week is weer snel gegaan en het is alweer zaterdag: wat betekend dat het tijd is voor de Ordinary Week Recap. Afgelopen week kwamen er een paar heel erg leuke pakketjes binnen en was ik druk bezig met een aantal leuke ideeën. Ook schreef ik me eindelijk in voor een nieuwe opleiding! Lees snel mee.

Guess what: ik heb me net ingeschreven voor de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de @hogeschoolvanamsterdam !! ✨

Afgelopen dinsdag hakte ik de knoop door en schreef me in op studielink voor de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik moet nog daarheen voor een studiekeuzecheck; maar daarna ben ik officieel ingeschreven. Ik ben er echt ontzettend blij mee en kan niet wachten om te beginnen!

ordinary week recap - week 4

Een pakketje wat binnen kwam waar ik echt ontzettend enthousiast over ben is deze planner/agenda. Dit is namelijk de wel bekende Erin Condren agenda waar je op youtube miljoenen ‘plan with me’ filmpjes mee voorbij ziet komen. Ik wilde de planner al zo’n 2 jaar hebben en besloot hem toch maar gewoon te kopen. Binnenkort zeker meer hierover op mijn youtube kanaal!

ordinary week recap - week 4

De planner staat vol met mooie en inspiratievolle quotes; zoals deze. Ik vond dit toch wel een heel erg mooie quote waar ik mezelf ook zeker vaker op ga wijzen. Je kunt nu eenmaal niet alles tegelijk doen!

ordinary week recap - week 4

Nog zo een leuk pakketje dat binnenkwam was deze van de Douglas. Jullie konden het al zien in de afgelopen weekvlog, maar ik heb de Anastasia Brow Pomade in de kleur Medium Brown besteld. Tot nog toe ben ik er ontzettend blij mee! Het is een ontzettend fijn product, maar ik merk wel dat ik er nog heel erg aan moet wennen. Ik ben dan ook lekker aan het uitproberen en soms worden mijn wenkbrauwen dan ook veel heftiger dan dat de bedoeling was. Agh, het went vanzelf!

ordinary week recap - week 4

De week sloot ik af met het opnemen van een paar filmpjes en vooruit denken voor de aankomende maand. Er komt een heleboel leuks aan: maar daarover later meer!

Dat was alweer mijn week. Dit weekeind moet ik werken en daarna ben ik lekker een hele week lang vrij van werk en ga ik me fulltime focussen op mijn blog en youtube. Ik heb er echt heel erg veel zin in! Ook ga ik zoals ik al heb verteld lekker dagelijks vloggen aankomende week! Ik moet alleen nog even bedenken hoe ik het ga regelen met de uploadtijden.

2 Comments

 • Mariska 30 januari 2016 at 10:51

  Pomade is inderdaad even wennen maar hij is geweldig! Ow zo zonde dat je dit bij Douglas heb gekocht, bij BeautyBay is zowel de pomade als ’t kwastje een stuk goedkoper :'( misschien voor volgende keer 🙂
  Leuke week dus!

  • Irina 30 januari 2016 at 12:56

   Ik zag het kwastje daar nergens staan dus vandaar dat ik toch maar naar Douglas ben gegaan. Blijkbaar niet goed gekeken, haha

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×