Ordinary Week Recap – week 39

26 september 2015 3 Comments

PicMonkey Collage

Wat een week was dit weer. Ik kreeg vorige week ineens zulke rare last van mijn schouder, en helaas heeft die pijn doorgezet. Verder moest ik aardig veel werken en werkte ik veel aan mijn blog. De vakantie komt nu steeds dichter bij dus ik moest nog veel vooruit schrijven en filmen. Ordinary Week Recap, het artikel waarin ik een terugblik geef van mijn week.

Waarschijnlijk een beginnende slijmbeursontsteking in mijn schouder(s) dus nu 3x per dag bij het eten een pil met antibiotica en pijnstilling.

De last van mijn schouder ging maar niet weg, en ook als ik rust nam voelde ik hem. Ik kon er niet op liggen, waardoor slapen ook niet bepaald lekker verliep en meerdere mensen begonnen te vermoeden dat ik misschien wel een slijmbeursontsteking zou kunnen hebben. Wat blijkt? Op internet staat dat het werken achter de kassa een van de meest voorkomende redenen is van een slijmbeursontsteking, en die gedachte dus niet eens zo gek was. Ik kreeg een aantal pillen van mijn moeder die ik 3 keer per dag moest slikken die pijnstillend werkten maar tegelijkertijd ook ontstekingsremmend. In de loop van de week heb ik daar nog een aantal wat stevigere pijnstillers bij genomen, aangezien de pijn helaas bleef aanhouden.

Avondje ontspannen na een lange dag werk

Aangezien ik wel gewoon aan het werk ging (ik ben niet van het ziek melden o.i.d. en ging dus gewoon door) kwam ik daarna vaak gesloopt thuis. Zo een pijnlijke schouder waar je wel de hele dag door mee bezig bent zorgt ervoor dat je dag veel langer duurt, veel pijnlijker is en je thuis veel vermoeider aan komt. Vandaar dat ik vaak rustig aan deed en lekker met een serie of een boek de dag afsloot. Daarnaast ben ik deze week weer lekker veel groene thee gaan drinken, omdat het weer wat kouder wordt.

Playing with makeup Review van het palette waarmee ik de ooglook heb gemaakt aan het maken! #blogger #makeup #beautyblogger

Dinsdag was ik gelukkig vrij en kon ik mijn tijd dus besteden aan het vooruit werken voor artikelen en filmpjes. Ik testte een make up palette uit en maakte daarmee deze look. Ik merk dat ik het steeds leuker begin te vinden om te experimenteren met kleur en originelere looks dan de simpele nude looks waar ik eigenlijk altijd voor ga. Altijd leuk als je dat dan ook nog eens kunt combineren met je blog.

Good morning world ☀️

Zoals ik al zei: ik deed vaak rustig aan vanwege mijn schouder, en Mischa deed daar graag aan mee. Hoe vaak die kat wel niet lekker tegen me aan is komen liggen deze week weet ik niet, maar ze deed het zelfs nog vaker dan normaal. Natuurlijk heb ik daar totaal geen bezwaar tegen: gezellig juist!

Drukke dag: nog veel vooruit werken voor mijn vakantie. En de wifi wil niet meewerken

Ook mijn vrije vrijdag werd weer goed benut en ik bewerkte, filmde, schreef en fotografeerde een heleboel. Op vakantie gaan is leuk, maar het vooruit werken voor de site is toch best veel. Ik heb besloten dat ik wil proberen standaard 1 à 2 weken vooruit te plannen, zodat ik meer rust heb op de momenten dat ik minder tijd heb of me wat minder voel. Dat betekend alleen wel dat ik na mijn vakantie opnieuw flink aan de slag moet, want 4 weken vooruit werken werd me nu toch echt veel te veel.

Ik at pannenkoeken

Ik sloot de week af met pannenkoeken. Op de een of andere manier is het toch altijd speciaal om pannenkoeken te eten, hoe gek dat misschien ook klinkt. Als kind was dat echt mijn lievelingseten, en nog altijd hangt er een soort speciaal idee rond. Hoe dat precies komt kan ik ook niet echt verklaren.

En dat was dan alweer mijn week! Niet heel erg bijzonder, maar wel productief, ondanks mijn pijnlijke schouder. Pas op dit soort momenten heb je door hoe vaak je dat ding eigenlijk wel niet gebruikt! Sta je normaal nooit zo bij stil.

Komende week moet ik nog flink bikkelen op werk, de laatste dingen doen aan mijn blog en daarna heb ik dan eindelijk mijn wel verdiende rust. Dat is waar ik (en mijn schouder) op dit moment het meeste naar uitkijken: even niet hoeven te werken.

3 Comments

 • Hilde 26 september 2015 at 17:15

  Heel vervelend zo’n schouder! Kun je veel last van hebben, en als het echt slijmvliesontsteking is, is er volgens mij geen pil tegen? Doorwerken is wel stoer, maar verstandig?
  Kun je niet beter langs een arts gaan, of fysio? Of heb je dat al gedaan?
  Verder vind ik je make-up fantastisch, ik wilde maar dat ik dat zou durven!

 • Nilou 26 september 2015 at 11:48

  Oh wat toevallig afgelopen week ook erg last van mn schouders, rechter schouder zit helemaal vast ik ga maandag naar de fysio hopelijk kan die mij helpen en is het geen ontsteking maar een knoop dat eruit gemasseerd kan worden. Echt niet leuk het trekt vaak ook door bij mij naar mijn nek en krijg ik hoofdpijn ?

 • Ria 26 september 2015 at 11:38

  Sterkte met je schouder irina, meestal is het enige dat bij een slijmbeursontsteking helpt…. Rust houden!
  Als het chronisch wordt…. Ben je niet gelukkig…
  Er zijn vast wel tips op internet te vinden hoe je ergonomisch verantwoord massawerkeloosheid kunt doen…

  En ws heb je maagbeschermend bij die pijnstillers?

  Beterschap!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×