Ordinary Week Recap – week 38

19 september 2015 1 Comment

PicMonkey Collage

Het is weer zaterdag en dus tijd om een terugblik te nemen op mijn week. Vanaf nu wil ik het net iets anders aanpakken dan hiervoor: namelijk niet meer de dagen afzonderlijk splitsten. Dit omdat ik op sommige dagen gewoon niet zo veel bijzonders doe, en dan ook geen erg boeiende foto o.i.d. erbij kan delen, en dat is zonde. Deze week werkte ik, waren er schilders waardoor ik veel thuis moest zijn en kreeg ik onverklaarbaar last van mijn schouder. Ordinary Week Recap, het artikel waarin ik samen met jullie terug kijk op mijn week.

She is the love of my life ❤️

Ik heb deze week jammer genoeg heel erg weinig tijd bij Brownie doorgebracht. Alleen zaterdag ochtend en maanda middag ben ik bij haar geweest. (geen zorgen mijn moeder heeft de overige dagen voor haar gezorgd) Wel reed ik zaterdag een uur lang zonder zadel, wat resulteerde in nog 3 dagen erna spierpijn aan de binnenkant van mijn bovenbenen: maar het was heel erg leuk om te doen en ik was trots op hoe braaf Brownie het deed.

Roos heeft een nieuwe hangplek ontdekt

Roosje heeft in het weekeind ineens een nieuw plekje ontdekt in de tuin. Ze lag ineens naast een boompje in de tuin, midden op de planten. Ik dacht eerst dat het een eenmalig ding was, maar ik vond haar er meerdere keren. Het ziet er echt onwijs schattig uit. Helaas is ze vanaf maandag er niet meer geweest, aangezien er schilders waren voor de ramen en kozijnen, waardoor de katten zich terug trokken in huis. Het blijft spannend voor de katten, dat soort vreemde mannen. Van de glazenwasser hoeven ze ook nooit iets te weten (net als de stofzuiger overigens).

Planningen, to do lijstjes en lijstjes vol ideeën. Dit gebeurt er wanneer ik veel vooruit moet werken voor mijn blog. #planning #blogger

De vrije momenten die ik op het moment heb gebruik ik vrijwel allemaal voor mijn blog. Ik ga binnenkort op vakantie naar Kreta, en daarom ben ik veel vooruit aan het werken. Met dit soort dingen ben ik heel erg geordend en dat kun je hier ook wel zien. Onderin zie je een boekje waarin ik mijn dagelijkse to do lijstjes maak, links is een schrift waarin ik al mijn ideeën voor blog artikelen en filmpjes opschrijf en rechts zijn twee a4’tjes waarop ik een blogplanning heb gemaakt. Op die manier kan ik overal afstrepen wat ik heb gedaan en wat wanneer ingepland staat, zodat ik een goed overzicht heb.

Willen jullie een keer een filmpje of artikel zien over hoe ik mijn blogdingen plan?

Blij met mijn nieuwe blouse ^^ Zondag komt de shoplog online ☺️

Van de week kwam een heel erg leuk pakketje binnen van Boohoo. Ik had daar een bestelling geplaatst toen er 30% korting was op alle tops en jurkjes en natuurlijk heb ik meteen een shoplog / unboxing voor jullie gefilmd. Hierboven zien jullie een sneak peak van een blousje waar ik echt onwijs blij mee ben. Voor de rest van de spullen moeten jullie nog even geduld hebben: het filmpje komt morgen online. (of vandaag om 16:00 uur op Youtube, als je me daar volgt)

Het is weer 1+1 gratis op alle nagellak bij het Kruidvat! Mijn aanraders zijn deze 2 producten van Sally Hansen. Vooral de Insta Dry Top Coat is echt een top product!

Toen ik er donderdag achter kwam dat er weer de  1+1 gratis actie op alle nagellak was bij het Kruidvat kon ik het niet laten om dat even met jullie te delen. Ik plaatste deze foto op Instagram met 2 van mijn aanraders om in de actie te kopen, deelde het op Twitter en ook hier op mijn blog schreef ik er een extra artikel over.

11849810_926645697382714_1421967805_n

Zoals ik vorige week vertelde in de vorige Ordinary Week Recap begon ik me die woensdag niet helemaal lekker te voelen. Ik bleef dan ook een paar dagen thuis om uit te zieken, maar ook daarna voelde ik me nog niet compleet fit. Ook kreeg ik afgelopen week ineens onverklaarbaar last van mijn schouder, waardoor het pijn doet als ik mijn arm bijvoorbeeld moet optillen o.i.d. Het gaat allemaal wel, maar het is geen prettig gevoel.

Al met al heb ik dus veel vanuit bed aan mijn blog zitten werken, waar Roosje meerdere keren gezellig bij kwam liggen. Heel erg leuk en gezellig, want zo vaak als Mischa bij me ligt, zo weinig doet Roosje dat. Ik ben dan ook altijd extra gelukkig wanneer Roosje gezellig bij me komt liggen.

En dat was alweer de Ordinary Week Recap van de afgelopen week! Vanaf nu dus niet meer per dag, maar in de vorm waarin ik het nu heb geschreven. Zelf vind ik dit toch wel leuker, en ik hoop dat het jullie ook bevalt! Hoe was jou week?

1 Comment

 • Ria 19 september 2015 at 09:43

  Beterschap irina!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×