Ordinary Week Recap – week 37

12 september 2015 4 Comments

PicMonkey Collage

Afgelopen week was niet echt een geweldige week. Ik werd woensdag ziek, waardoor ik donderdag en vrijdag ziek thuis heb gezeten. Daarnaast had ik helaas weer heel erg veel last van onzekerheid en nare gedachten rondom mijn ex, terwijl ik juist dacht daar voor een groot deel overheen te zijn. Verder ruimde ik wel mijn kamer op, had ik de (zeer waarschijnlijk) laatste BBQ van het jaar en ging weer eens naar de kapper. Ordinary Week Recap: het artikel waarin ik met jullie terug kijk naar mijn afgelopen week.

Zaterdag 5 september

3 pakketjes op 1 dag binnen ☺️ #happythings

Zaterdag kwamen er 3 bestellingen tegelijkertijd binnen, wat natuurlijk heerlijk thuis komen was na mijn werk met dit dat op je te wachten staat. In de grote doos zaten de schoenen die ik je in dit artikel al heb laten zien, de andere dozen zaten vol met make up producten om te testen, waaronder mijn eerste producten van MAC: daarover lezen jullie aankomende dinsdag meer.

Zondag 6 september

Weer een heleboel foto's gemaakt voor artikelen ^^

Zondag besloot ik meteen maar alle producten op de foto te zetten die waren binnen gekomen, waaronder dit prachtige contour palette van Make Up Revolution. Deze ben ik op het moment aan het testen en kunnen jullie dus binnenkort een review van verwachten! (ow en let niet op mijn afgebladderde nagellak in de weerspiegeling)

Maandag 7 september

Kamer opruimen was hard nodig! Maar kan nu in ieder geval weer achter mijn bureau bloggen ipv gedwongen vanuit bed

Maandag werkte ik van 7 tot 2, waarna ik eindelijk mijn kamer een grote beurt gaf. Het was hard nodig, maar op mijn kasten en bureaulades na ziet alles er weer netjes uit. Ik heb dan ook maandag avond voor het eerst in tijden weer achter mijn bureau zitten werken, in plaats van verplicht vanuit bed! Het geeft toch wel een heel erg voldaan gevoel om zo een schone kamer te hebben.

Dinsdag 8 september

'Kijk eens hoe lief ik ben wanneer ik eten wil hebben'

Dinsdag ochtend begon ik de dag bij lieve Brownie, met wie het eigenlijk weer heel erg goed gaat! We zijn wel nog voorzichtig met haar, maar in principe is ze gewoon weer helemaal beter.

Na de manege heb ik een aantal artikelen zitten typen, en ’s middags sprak ik af met een vriend om film te kijken. Het was heel erg gezellig maar ik merkte meteen weer alle onzekerheid en nare gedachten omhoog komen ’s avonds over al het gedoe rondom mijn ex. Op dat soort momenten vraag ik me echt af of ik ooit nog normaal naar jongens kan kijken, zonder overal iets achter te zoeken. (Die vriend is overigens gewoon heel erg aardig en ik weet dat hij het allemaal goed bedoeld, daar niet van)

Woensdag 9 september

Het feit dat het al kouder wordt maakt dat ik donkere nagellak op wil

Omdat het alweer wat kouder aan het worden was besloot ik dat ik een excuus had om mijn nagels in een donkere kleur te lakken, en eigenlijk vind ik het wel leuk. Al kan ik ook niet wachten tot ik weer met felgekleurde nagels over het strand loop volgende maand op Kreta!

Woensdag werkte ik de volledige dag, waarbij ik me steeds minder goed begon te voelen. Toen ik ’s avonds thuis was was ik dan ook heel erg blij dat het artikel voor donderdag al klaar stond, en heb ik samen met mijn moeder Game Of Thrones zitten kijken, en ben daarna naar bed gegaan.

Donderdag 10 september

When a flower doesn't bloom you fix the environment in which it grows, not the flower

Toen ik donderdag ochtend wakker werd voelde ik me nog beroerder dan de dag ervoor. Ik vroeg mijn moeder of ze naar Brownie kon gaan en vroeg een collega of ze voor me kon werken en gelukkig lukte dat allemaal. Ik heb de hele dag thuis gezeten en uit zitten zieken, waarna ik me nog altijd niet geweldig voelde, maar wel al beter dan toen ik opstond.

Deze quote kwam ik tegen en met al mijn nare gedachten rondom mijn ex vond ik hem wel passend. Het feit dat ik nog altijd niet gelukkig kan zijn zonder hem betekend dat er iets moet veranderen, want op deze manier wordt ik niet gelukkig. Ik moet op zoek naar die verandering die het verschil gaat maken.

Vrijdag 11 september

Naar de kapper geweest en filmpje opgenomen. Voel me gelukkig weer een stuk beter. Nu tijd om te barbeque'en en daarna mijn haar weer verven ☺️

Vrijdag ochtend voelde ik me nog niet erg top, maar toch had ik een afspraak staan bij de kapper om 9 uur, waar ik wel naartoe ging. Ik was al meer dan een jaar niet geweest, dus was bang dat er een heel groot stuk af moest, maar juist door die angst bleek het reuze mee te vallen (al vind ik het voor mijn doen nu wel kort).

Ik nam een filmpje op voor zondag, in de korte tijd dat ik daar de tijd voor had aangezien we de hele week (en volgende week weer) schilders hebben die de raamkozijnen etc. aan het schilderen zijn. Gelukkig voelde ik me in de loop van de dag steeds wat beter, en aan het eind van de dag hebben we lekker gebarbecued. Daarna was het tijd om mijn haar weer eens te verven, en dat was alweer mijn week.

Zoals je ziet geen onwijs spannende week o.i.d. maar zo zien mijn weken er nu eenmaal vaak uit. Komende week gaat een week worden waarin ik weer verder wil met opruimen en flink vooruit wil werken, voor mijn vakantieperiode. Ik heb genoeg ideeën liggen, dus dat moet goed komen. Wat ga jij komende week doen?

 

4 Comments

 • Lisa 12 september 2015 at 17:44

  Ik ben benieuwd naar je MAC producten! Wel balen dat je zulke negatieve gedachtes hebt over je ex, hopelijk gaat dat gauw een beetje over. Liefs

 • Ria 12 september 2015 at 12:40

  Mooi artikel irina, jammer van je sombere / nare gedachtes ivm je ex…
  Sterkte!

 • Kim 12 september 2015 at 12:28

  Ik vind het altijd zo leuk als het weer wat ‘donkerder’ wordt en je dus weer donkerdere nagellak ‘mag’ dragen. Niet dat dat normaal niet mag, maar toch! 🙂 Nu past het ook bij de kleding en het weer en zo, vind ik altijd leuk. Stiekem hou ik meer van de donkere kleuren op m’n nagels. Al vind ik pastelkleurtjes ook wel heel fijn, maar die vind ik vooral mooi in de lente. (Tot zover mijn mening over nagellak, haha)
  Liefs!

 • Floor 12 september 2015 at 09:48

  Wat toevallig ik heb de afgelopen week ook mijn eerste Mac product gekocht 🙂
  Leuk artikel!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×