Ordinary Week Recap – week 36

5 september 2015 3 Comments

PicMonkey Collage

Het is weer zaterdag, en dus tijd om een kijkje te nemen in mijn week. Afgelopen week was niet erg bijzonder: met Brownie gaat het gelukkig een heel stuk beter, al moet ze nog altijd rustig aan doen. Verder werkte ik veel en was ik ziekjes. Lees snel mee.

Zaterdag 29 augustus

2 uur overgewerkt om collega's bij het vakkenvullen te helpen: nu op bed met een welverdiende bak popcorn en een serie

Zaterdag was een typische zaterdag: manege en werk. Ik heb met Brownie meegestapt in onze standaard les, waardoor ze haar beweging kreeg en ik toch nog gewoon mijn les kon rijden. Je merkt dat het stappen haar goed doet: haar been wordt er een stuk dunner van en zij voelt zich zichtbaar beter.

’s Avonds was het tijd voor werk. Ik moest van 17:00 tot 20:00 werken, maar aangezien de vakkenvullers met te weinig mensen waren werd er gevraagd of wij konden helpen. Uiteindelijk ben ik dus nog tot 22:00 aan het werk geweest en toen ik thuis kwam ben ik dan ook met een welverdiende bak popcorn in bed geploft met een serie.

Zondag 30 augustus

Na weer een lange dag werk lekker relaxen met wat Netflix.

Ook zondag was het weer tijd voor een lange dag werk: 12:00 tot 19:00. Uiteindelijk werd ook dit weer langer, maar minder lang dan de vorige dag: ik was om 19:30 klaar. Aangezien ik moe was van een lange dag werk sloot ik ook deze dag weer af met wat Netflix.

Maandag 31 augustus

Kijkje achter de schermen: artikel voor morgen aan het typen #blogger #blog

Maandag werkte ik van 7:00 tot 15:30 om daarna te checken hoe het met Brownie was. In de loop van de avond voelde ik me wat minder lekker worden, maar toch deed ik mee aan #blogpraat en typte het artikel van afgelopen dinsdag.

Dinsdag 1 september

11917763_112398259114275_1289747475_n

Dinsdag werd ik wakker en was ik echt totaal niet lekker. Zodra ik opstond kon ik vrijwel meteen weer gaan zitten omdat alles begon te draaien en zwart werd, en ik eindigde boven de wc. Gelukkig kon mijn moeder Brownie verzorgen (waar het inmiddels gelukkig al veel beter gaat, daarover later meer) en kon ik rustig aan doen. Ik had gelukkig een to do lijst met veel dingen die ik vanuit bed kon doen, dus ik heb alsnog een paar dingen kunnen doen, al voelde ik me niet erg productief.

It's ok to not be ok. Some days are just harder than others.

Later die dag had ik even een breakdown momentje. Ik had beloofd om te koken, maar ik was het compleet vergeten en toen mijn moeder me een appje stuurde dat ze onderweg was naar huis kwam ik er pas achter. Ik weet niet wat het precies was maar alle verdriet en spanning en stress kwam er in een keer uit en ik heb zitten huilen. Ik denk dat ik dacht dat het beter met me ging dan dat het eigenlijk ging: ik wil zo graag dat al het gedoe rondom mijn ex me niets meer doet dat ik me ook zo gedraag, maar de waarheid is dat het me wel nog heel veel doet.

’s Avonds kwam ik dit plaatje tegen en omdat het zo ontzettend toepasselijk was besloot ik dat ik hem wel moest delen op Instagram met jullie.

Woensdag 2 september

11881806_1490560037926030_1425281085_n

Woensdag voelde ik me gelukkig al een stuk beter dan de dag ervoor, al was het nog altijd niet top. Ik werkte van 11:30 tot 20:00 en daarna plofte ik weer op bed, waar ik eerst het artikel van donderdag tikte en vervolgens weer eens aan een serie begon. Ook las ik wat in de nieuwe Happinez, waar een goed artikel in stond over houden van iemand om wie hij/zij is. Daarover wil ik misschien later zelf ook iets schrijven.

Donderdag 3 september

11887240_130084974004715_1409154035_n

Donderdag ochtend ging ik naar de manege om Brownie te verzorgen, waar ik te horen kreeg er nog niet erg fit uit te zien en rustig aan te moeten doen. Braaf als ik was ben ik s’ middags voor werk dus nog even op bed gaan liggen voor ik s’ avonds weer 17:00 tot 20:00 moest werken.

Vrijdag 4 september

Tussen de buien door naar lieve Brown geweest. Gaat gelukkig al een stuk beter met haar ^^

Vrijdag was ik vrij en startte ik de dag weer bij Brownie. Om een lang verhaal kort te maken: de bloedvergiftiging is voorbij, de dierenarts heeft niet nogmaals langs moeten komen voor een spuit met penicilline en het gevaar is dus geweken. Je merkt wel aan Brownie dat ze zich nog niet fit voelt: ze wil heel graag lopen maar al na een paar rondjes voel je haar terugvallen, en dat is totaal niks voor haar. Voorlopig moeten we dus rustig aan doen en haar tegen zichzelf beschermen, maar dat maakt me niks uit: ik ben allang blij dat ze beter (aan het worden) is!

De rest van de dag besteedde ik aan mijn blog en ik voelde me lekker productief. Wel baalde ik van het weer, al was ik gelukkig precies droog overgekomen van en naar de manege. Als ik thuis werk is het toch niet zo erg, maar echt lekker is het niet als je al die regen ziet en je ineens weer een warme trui o.i.d. aan moet doen i.p.v. een shirtje.

En dat was alweer mijn week! Komende week ziet er ongeveer hetzelfde uit, maar toch heb ik zin in een paar kleine dingetjes die op de planning staan. Wat heb jij afgelopen week gedaan?

3 Comments

 • Denna 5 september 2015 at 12:05

  Ik vind recaps altijd zo leuk om te zien. Hopelijk gaat het snel beter met Brownie

 • Lisa 5 september 2015 at 10:05

  Balen dat je je de laatste paar dagen zo ziekjes hebt gevoeld! Volgens mij heerst het, overal om mij heen zijn er mensen die ziek worden ik ben zelf ook hard onderweg… Ik snap dat een ex je inderdaad een heel kutgevoel kan geven, maar dat gaat vanzelf weer over. En accepteer inderdaad dat niet elke dag even gemakkelijk is. Daarnaast werkt het vieze weer natuurlijk ook niet aan een boost van vrolijkheid. Hopelijk gaat het de komende week weer wat beter! PS: ik ben benieuwd naar je artikel over het stukje uit Happinez (als je dit gaat schrijven). Ik lees dit tijdschrift zelf ook weleens en vaak zetten die teksten mij echt aan het denken 🙂
  Fijn weekend!
  Liefs,
  Lisa
  http://www.revive-style.blogspot.nl

  • Irina 5 september 2015 at 13:25

   Dankjewel voor je ontzettend lieve reactie!
   Zou je volgende keer je linkje alleen in het daarvoor bedoelde vakje willen invullen? Op deze manier ziet mijn website het als spam 😉
   Liefs!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×