Ordinary Week Recap – week 35

29 augustus 2015 2 Comments

PicMonkey Collage

Het is weer zaterdag, en dus tijd om een kijkje te nemen in mijn week. Afgelopen week was niet erg bijzonder, ik werkte vrijwel de hele week. Aan het eind van de week gebeurde iets naars: Brownie werd ziek, zo erg dat de dierenarts tot twee keer toe langs moest komen. Kijk snel mee om meer te lezen!

Zaterdag 22 augustus

11821857_1600108140256519_228966232_n

Zaterdag begon ik de dag op de manege, waar ik heerlijk met Brownie reed. Ik dacht dat ze wel spierpijn zou hebben van de springles de vorige dag, maar dat had ik mooi mis: madam had er zin in en dus hebben we lekker veel gedaan.

’s Middags begon mijn lange week werken, ik werkte van 2 tot 8 en daarna ben ik lekker gaan zitten ontspannen.

Zondag 23 augustus

11373840_808453542586305_2016490689_n

Zondag was mijn kortste werkdag van de week: ik moest van 12 tot half 4. Ik besloot dat het daarom tijd was om aan mijn blog te werken en te ontspannen. De rest van de week zou ik weinig tijd hebben. En zoals vrijwel altijd besloot Mischa natuurlijk dat ze lekker bij me kwam liggen, de schat dat het is.

Maandag 24 augustus

Reminder voor mezelf: delete the negative people from your life. #quote

Maandag had ik een lange dag, 7 uur s’ ochtends tot 4 uur s’ middags was ik aan het werk. Daarna was ik kapot en heb daarom voor het eerst sinds ik #blogpraat heb ontdekt niet meegedaan aan de twitterchat. Ik was te moe om mijn hoofd erbij te kunnen houden, dus besloot ik om een lekker luchtige serie te kijken: New Girl.

Ik kwam deze quote tegen en besloot dat ik die maar moest gaan onthouden vanwege al het gedoe rondom mijn ex. Het contact ligt compleet stil, maar dat betekend niet dat ik hem gelijk vergeten ben. Deze quote is dus voornamelijk om mezelf te herinneren aan het feit dat hij het niet waard is.

Dinsdag 25 augustus

Soms houd ik echt van een heerlijk simpele outfit die lekker zit. Zeker voor dagen zoals deze waarop ik lang moet werken #ootd #outfit

Ook dinsdag werkte ik weer een lange dag, maar ik hoefde gelukkig niet zo vroeg mijn bed uit: ik werkte van half 12 tot 8. Aangezien ik toch de hele dag moest werken en een werkblouse over mijn kleding aan zou hebben besloot ik voor een lekker simpele en comfortabele outfit te gaan. Zo af en toe vind ik het heerlijk om totaal niet na te denken over wat ik aan wil doen en gewoon iets uit de kast te trekken.

Woensdag 26 augustus

Mischa ligt lekker te relaxen en ik moet weer hard aan het werk! Soms wou ik dat ik een kat was

Toen ik woensdag wilde vertrekken voor weer een lange dag werk van half 12 tot 7 lag Mischa er zo bij. Zij kon lekker relaxen terwijl ik weer een lange dag werk voor de boeg had. En mijn hemel wat was ik toe aan weekeind! Soms zou ik wel eens een dagje kunnen ruilen met die kat, lekker niksen en alles wordt voor je gedaan.

Donderdag 27 augustus

Arme paardje heeft mok en is daardoor ziekjes. Haar maar even extra vertroetelen en hopen dat het snel over gaat!

Donderdag was het eindelijk weekeind! En hoewel ik wist dat Brownie kreupel stond met een heel dik been vanwege de mok die jammer genoeg heerst op de manege, hadden zowel ik als mijn moeder er verder niets achter gezocht. Toen ik donderdag echter aan kwam op de manege merkte ik dat het niet goed ging: ik merkte aan alles dat Brownie heel veel pijn had.

Toen ik thuis kwam heb ik mijn moeder gebeld en uiteindelijk is de dierenarts erbij gehaald, het arme paardje blijkt een bloedvergiftiging te hebben doordat de mok naar binnen is geslagen. Gelukkig zijn we er op tijd bij geweest en heeft de dierenarts haar penicilline in gespoten.

Vrijdag 28 augustus

3 keer raden welke video er zondag online komt

Na ’s ochtends wakker te worden met het bericht dat Brown nog altijd veel last had en dus opnieuw een dierenartsbezoek te krijgen ging ik weer naar de manege. Gelukkig merkte ik daar dat Brownie zich al een stuk beter voelde, ze was enthousiaster en liep uit zichzelf, i.p.v. dat ik haar vooruit moest trekken. De dierenarts gaf haar  opnieuw een penicilline spuit, maar dit keer een die twee dagen moet helpen. Wanneer het van het weekeind nog niet beter gaat moet hij zondag opnieuw komen voor nog een spuit.

Ik ben allang blij dat Brownie zich beter lijkt te voelen, en heb een hele tijd met haar gestapt om het vocht uit de zwelling te laten lopen. Gelukkig blijkt dat te werken, dus wordt het de komende tijd veel met haar stappen.

Toen ik thuis was moest ik het filmpje voor morgen nog opnemen, waar ik donderdag door alle zorgen en het dierenartsbezoek niet aan toe was gekomen. Ik maakte deze foto voor op Instagram en vroeg jullie of jullie wisten waar de video over zou gaan: weet jij het?

En dat was alweer mijn week. Een rare week met veel werk en een ziek paard dus. Voor updates over hoe het gaat met Brownie kun je me volgen op Twitter, daar houd ik jullie op de hoogte.

2 Comments

 • Natasja 31 augustus 2015 at 19:34

  Awh, wat is Mischa een schatje zeg!

 • Ria 29 augustus 2015 at 09:30

  Leuk overzicht Irina. Zou je de updates over Brownie ook op facebook neer willen zetten? Ik heb geen twitter…

  Groeten en uiteraard beterscahp voor Brownie!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×