Ordinary Week Recap – week 34

22 augustus 2015 1 Comment

PicMonkey Collage3

Het is weer tijd voor de Ordinary Week Recap van week 34! Ik had een rustige week waarin ik veel thuis was en blogde. De eerste paar dagen voelde ik me niet 100 % fit, en dus deed ik rustig aan.  Ik haalde een nieuwe mijlpaal, deed mee aan een springles, kocht leuke producten om te reviewen en kreeg een flinke tegenslag. Kijk snel mee voor mijn week!

Zaterdag 15 augustus

Heerlijk thuis komen zo ❤️

Zaterdag was een standaard zaterdag voor mij: ik begon de dag op de manege, en eindigde deze op werk. Ik heb verder dan ook niet veel gedaan: tussendoor een bad genomen, meer niet. Toen ik thuis kwam van de manege lag Roosje zo te slapen op het dak van de schuur van de buren, zo schattig en leuk thuiskomen!

Zondag 16 augustus

Ik kocht gisteren stroopwafelvlaai om te vieren dat ik een vast contract heb gekregen

Ik nam zaterdag avond taart mee om te trakteren aan mijn ouders omdat ik een vast contract had gekregen. De volgende dag was er nog wat over en nam ik een stukje voor werk. (het was trouwens de stroopwafelvlaai van Jumbo, een echte aanrader!)

Hii ☺️

Ik werkte zondag de hele dag (hallo dubbel betaalde uren!) en nam ’s avonds dan ook lekker een rustig avondje. De volgende dag was het alweer vroeg.

Maandag 17 augustus

Ik voel me niet zo lekker dus zit in bed met de kat en mijn laptop. Vandaag is wel een leuke dag: ik haalde 100 abonnees op youtube, kreeg leuke mailtjes en zometeen heb ik mijn #blogreview in #blogpraat ☺️

Ik werkte maandag namelijk van 7 tot 12 ’s ochtends. Daarna ging ik naar huis en begon me wat ziekig te voelen, waardoor ik ’s middags even op bed ben gaan liggen.

Maandag was wel een leuke dag: ik haalde namelijk de 100 abonnees op youtube! Heel erg bedankt allemaal!
’s Avonds had ik ook nog mijn #blogreview in #blogpraat, wat heel erg leuk en leerzaam was: genoeg om weer mee aan de slag te kunnen!

Dinsdag 18 augustus

Weer gewerkt en nu languit. Nog altijd niet lekker...

Dinsdag deed ik rustig aan omdat ik me nog altijd niet zo fit voelde. Ik heb een groot deel van de dag in mijn pyjama doorgebracht, en ’s avonds was het tijd voor werk. Een heel rustig dagje dus.

Woensdag 19 augustus

Time to read again

Woensdag ochtend werd ik rustig wakker met het tweede deel van The Maze Runner Series. Ik vind het echt onwijs leuk om te lezen, en wanneer ik de serie uit heb kunnen jullie ook zeker een review verwachten!

Ik heb weer even wat producten ingeslagen om te reviewen bij het Kruidvat ^^

’s Middags ging ik met mijn moeder mee boodschappen doen, en natuurlijk moest ik even langs het Kruidvat voor de nieuwe producten van Essence en Catrice. Ik nam deze leuke producten mee, dus ik heb weer even wat te reviewen!

Donderdag 20 augustus

Productfoto's gemaakt daarstraks. Ik kan weer eventjes vooruit ^^ #blogger #beautyblogger

Donderdag was ik heel productief: ik maakte een hoop productfoto’s, schreef de review van Inside Out, beantwoordde mail en deed een poging tot een Back To School DIY (mislukte helaas).

Vlak voor werk kreeg ik helaas rot nieuws te horen door mijn ex, waardoor ik me weer rot ging voelen. Ik had de laatste tijd echt het gevoel dat het beter ging, maar helaas maakte hij het weer erger. Na werk heb ik dan ook me vol zitten vreten aan popcorn en chocolade, en heb een serie gekeken met mijn moeder.

Vrijdag 21 augustus

Heerlijk gesprongen met lieve Brownie, goede afleiding ^^ Gelijk dr nieuwe dekje gebruikt: staat dr super!

Niks werkt beter als afleiding dan mijn lieve paardje: dus ging ik vrijdag ochtend lekker naar Brownie toe. Ik deed onverwachts mee met een springlesje, wat onwijs leuk was en goed ging! Daarnaast deed ik voor het eerst het nieuwe dekje op bij haar wat ik samen met mijn moeder kocht op woensdag. Wat vinden jullie? Hij staat leuk he!

Lekker bbq gehad vanavond ^^

Ik sloot de week af met een lekkere bbq. ’s Avonds was het weer tijd om lekker te bloggen want ik heb komende week een drukke week. Ook keek ik weer gezellig een serie met mijn moeder.

En dat was alweer mijn week! Lekker rustig, maar zo zien de meeste van mijn weken er toch wel uit. Komende week word een week met voornamelijk heel veel werken, maar waarschijnlijk ook een afspraak met een vriendin die ik alweer lang niet gezien heb!

1 Comment

 • Marushi 22 augustus 2015 at 14:14

  Leuk verslag! Die vlaai lijkt me echt heerlijk hihi

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×