Ordinary Week Recap – week 33

15 augustus 2015 7 Comments

PicMonkey Collage2

Het is weer zaterdag, wat betekend dat het weer tijd is om een kijkje te nemen in mijn week! Ik ging deze week naar de film, besteedde veel tijd aan mijn blog, hoorde hoe het verder zou gaan met mijn contract op werk, had een leuke avond met een vriend en ging lekker naar mijn paard. Ordinary Week Recap: mijn Instagram dagboekje van de afgelopen week!

Zaterdag 8 augustus

Doubt kills more dreams than failure ever will #quote #horse

Zaterdag begon ik zoals iedere week bij mijn paard. Toen ik deze quote tegen kwam op internet kon ik het dan ook niet laten om op mijn Instagram te delen. Ik sta volledig achter de quote, en natuurlijk het feit dat er een paard bij staat maakt het nog leuker.

11809869_101424536878718_72597788_n

Na de manege was het tijd om te gaan werken: ik werkte van 14:00 tot 20:00, en toen ik thuis kwam was het tijd om te ontspannen. Ik keek samen met mijn moeder een aflevering van Game Of Thrones (we kijken de serie helemaal opnieuw, zodat we er weer in komen voor het nieuwe seizoen) en knuffelde met Mischa die lekker op schoot kwam zitten.

Zondag 9 augustus

Ik heb vandaag de hele dag gewerkt en besloot een relax avondje te houden: boekje lezen, serie kijken en nagels lakken

Weekeind? Wat is dat? Ook zondag moest ik weer werken, en ook gelijk de hele dag: 12:00 tot 19:00. Toen ik klaar was had ik het even gehad en besloten mijn moeder en ik nog een keer een aflevering te gaan kijken. Ondertussen lakte ik mijn nagels met deze leuke kleur van Catrice. Het is een beetje een ritueel geworden ondertussen: Game Of Thrones kijken en ondertussen mijn nagels lakken.

Maandag 10 augustus

En toen was lieve Roosje alweer 14 ❤️ Lekker verwend met vis voor haar verjaardag ☺️

Maandag werd Roosje alweer 14 jaar! Ik haalde uit werk (ik hoefde nu gelukkig alleen de ochtend te werken) vis voor haar, waar ze samen met Mischa ’s avonds van heeft zitten smikkelen.

Verder heb ik maandag na werk natuurlijk even Brownie verzorgd, en de rest van de dag heb ik lekker rustig aan gedaan: ik was heel erg moe van het weekeind werken en besloot om ’s middags even een paar uurtjes te gaan liggen slapen.

Dinsdag 11 augustus

De review van deze 3 lipsticks van Catrice komt binnenkort online ^^ Nu aan het testen en de swatches komen amper van mijn arm: goed teken!

Dinsdag was ik vrij van werk wat betekende dat ik tijd had om te bloggen! Ik maakte foto’s voor het lipstick artikel van afgelopen donderdg en testte deze. Ook heb ik nog een tijdje lekker zitten lezen en bekeek blogs en filmpjes van andere bloggers.

Movie Time! Ben benieuwd: Inside Out. Binnenkort komt er vast een review ^^

’s Middags besloten mijn moeder en ik spontaan dat we die avond naar de film zouden gaan en dus zaten we om 21:30 in de bioscoop voor Inside Out! Ik vond het een onwijs leuke film en ga er ook zeker een review van schrijven, dus die komt er binnenkort aan!

Woensdag 12 augustus

Doing what I love: blogging.

Woensdag bestond weer voor een groot deel van de dag uit bloggen, en dan wel lekker relaxed vanuit bed. Heerlijk zo lekker ontspannen met de kat erbij, die had er overigens ook geen bezwaar tegen! Wel zo gezellig!

2 bestellingen binnen op 1 dag ^^ Shoplog komt binnenkort, en stay tuned: hij bevat een winactie!

’s Middags kwamen wel geteld 3 pakketjes binnen. 2 daarvan zie je hier: een pakketje van Boohoo en een van de Forever 21. Morgen zie je hiervan de shoplog, welke overigens een winactie bevat!

Daarnaast kwam de zonneklep voor mijn camera binnen. Ik schreef in mijn blog wishlist artikel al dat ik deze wilde hebben en besloot hem gewoon gelijk aan te schaffen. Binnenkort kan ik dus buiten ook gaan filmen!

Donderdag 13 augustus

Lekker ochtendje gehad bij Brown ❤️

Donderdag ochtend ging ik in mijn korte broek naar de manege waar ik Brownie lekker knuffelde, poetste en een schone stal gaf. Daarna heb ik nog even bij de bak staan kijken naar de mensen die aan het rijden waren en heb een paar sprongetjes voor ze lopen aanpassen in hoogte. Heerlijk vind ik dat: gewoon lekker tijd doorbrengen op de manege.

Ik kreeg vandaag een vast contract op werk

’s Avonds moest ik werken en eindelijk kwam mijn baas naar me toe om het over mijn contract te hebben. We hebben even zitten praten op kantoor en wat bleek? Ik kreeg een vast contract! Komend jaar kan ik dus nog lekker veel blijven werken, en vanaf het jaar daarop mag ik zelf weten of ik dan stop of alleen de weekeinden blijf werken. Ik ben er zo ontzettend blij mee! Dag angst om Brownie niet meer te kunnen betalen: hallo vast contract!

Vrijdag 15 augustus

Vanmiddag lekker grondwerk gedaan met mijn lieve paardje en haar even lekker laten rennen ❤️

Vrijdag was weer een vrije dag, waarop ik besloot dat het tijd was om te bloggen. Ik nam de shoplog op voor morgen, zette dit artikel in elkaar en in de middag was het tijd om naar Brownie te gaan. Omdat het zo hard had geregend in de nacht was de bak nat, waardoor ik besloot dat ze even lekker mocht rennen. Daarna deed ik nog wat grondwerk met haar, wat steeds beter gaat.

’s Avonds kwam een vriend van me langs voor een van onze ‘netflix avonden’, wat zoals gewoonlijk weer gezellig was.

En dat was alweer mijn week! Wat heb jij afgelopen week gedaan?

7 Comments

 • Mylou 15 augustus 2015 at 15:36

  Wat een leuk lakje van Catrice! Wat super dat je een vast contract hebt gekregen, gefeliciteerd 🙂

  • Irina 15 augustus 2015 at 22:10

   Dankjewel!

 • Ria 15 augustus 2015 at 12:55

  Super gefeliciteerd met je vaste contract! Pak van je hart!

 • Nicky 15 augustus 2015 at 11:46

  Proficiat met je vast contract!

 • Kim 15 augustus 2015 at 09:51

  Lieve paarden fotootjes. 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×