Ordinary Week Recap – week 32

13 augustus 2016 4 Comments

Ordinary Week Recap - week 32

Het is alweer zaterdag, en dus tijd voor de Ordinary Week Recap van afgelopen week. Deze week werd mijn oudste kat alweer 15, filmde ik 3 hele leuke video’s, kocht een aantal mooie producten maar lag ik ook veel op bed. Mijn hoofd werkte namelijk nog altijd niet mee. Aan het eind van de week kwam ook de chiropractor weer langs voor Brownie: ik vertel je vandaag alles!

Ordinary Week Recap - week 32

Het gaat al een stuk beter dan vorige week met me, maar helaas nog niet helemaal top. Ik merk dat wanneer ik net wakker word mijn hoofd het beste aanvoelt, dus wanneer ik er te veel last van krijg ga ik (als het mogelijk is) even slapen. Mijn lichaam lijkt die slaap ook echt nodig te hebben: ik kan nooit overdag slapen en dan ’s nachts weer, maar op het moment wel. Misschien dus ook lichtelijk oververmoeid.

Ordinary Week Recap - week 32

Ik kocht afgelopen week ook een aantal producten uit de nieuwe assortimentsverandering van Essence en Catrice. De eerste review kwam gisteren al online, over de Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss van Essence. De review vind je hier.

Ordinary Week Recap - week 32

Ook bestelde ik het tweede boek van Anna Nooshin: On Life. Het boek stond al op mijn verlanglijstje sinds het moment dat ik On Top uit had en nu ik rustig aan moet doen vond ik het de perfecte timing om hem aan te schaffen. Zodra ik hem uit heb komt er natuurlijk een review online.

Ordinary Week Recap - week 32

Van alle nieuwe producten van Essence en Catrice moesten natuurlijk foto’s gemaakt worden en ik ben ze op het moment dan ook uitgebreid aan het testen. Donderdag middag (na een 2,5 uur durend dutje) ging ik aan de slag en fotografeerde alle producten. Jullie weten dus welke reviews er de komende tijd online zullen komen!

Ordinary Week Recap - week 32

Vrijdag kwam de chiropractor langs voor Brownie, en we waren ontzettend benieuwd wat ze zou gaan zeggen. Ik heb Brownie eerst los moeten laten lopen en daarna ook nog met haar gereden om te laten zien hoe ze liep. De chiropractor was ontzettend positief en zag een enorme vooruitgang in verhouding met de laatste keer dat ze was geweest.

Brownie is opnieuw gekraakt dus de komende 4 dagen moeten we met haar aan de hand stappen. Daarna mogen we 2 dagen alleen stappend rijden en daarna mogen we de training weer opvoeren. We hebben nog een lange weg te gaan maar het is zo fijn om te zien hoe Brownie stapje voor stapje vooruit gaat! Ik wil me misschien ook meer gaan verdiepen in vrijheidsdressuur, zodat we wat meer afwisseling hebben in de trainingen.

Ordinary Week Recap - week 32

Vrijdag middag ging ik flink aan de slag en filmde 3(!) video’s. Één van die video’s was een Back To School DIY, die vanmiddag al online komt. Hier dus alvast een sneak peak.

Aankomende week is mijn laatste week fulltime werken bij de Jumbo: zo een heerlijk vooruitzicht! Ik hoef ook vrijwel geen lange dagen meer, wat ontzettend fijn is omdat ik daardoor lekker aan de slag kan met de training van Brownie en natuurlijk mijn blog en YouTube kanaal. Wat zijn jullie plannen voor aankomende week?

4 Comments

 • hilde 13 augustus 2016 at 16:56

  Gelukkig knap je zelf ook weer wat op! Nu lekker uitkijken naar je tripje naar Londen. 🙂

  • Irina 13 augustus 2016 at 20:34

   Ja dat zeker! Ben aan het aftellen, haha.

 • marleen@burgertrutjes 13 augustus 2016 at 11:57

  Fijn dat het de goede kant op gaat met Brownie 🙂

  • Irina 13 augustus 2016 at 12:14

   Ja echt zo fijn om te weten dat onze vermoedens goed waren!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×