Ordinary Week Recap – week 31

6 augustus 2016 6 Comments

Ordinary Week Recap - week 31

Het is weer zaterdag, wat betekend dat het tijd is voor de Ordinary Week Recap. Deze week is die helaas maar heel kort, aangezien ik vrijwel de hele week ziek ben geweest en daardoor bijna geen foto’s heb gemaakt. Lees je mee?

Ordinary Week Recap - week 31

Zaterdag en maandag bracht ik allebei de ochtenden door op de manege. Eindelijk weer mogen rijden met Brownie is heerlijk en we genieten er ook allebei van. Maandag was mijn moeder vrij van haar werk, dus hebben we samen een filmpje opgenomen van hoe ze in galop rijd voor de osteopaat/chiropractor. Zijn jullie daar benieuwd naar? Dan kan ik wel een stukje op mijn Instagram plaatsen.

A.s. vrijdag komt de osteopaat/chiropractor nog een keer langs, om te kijken of ze nog dieper in kan gaan in het probleem in Brownie haar been. Ik ben heel erg benieuwd want helaas is ze in de loop van de week weer minder goed gaan lopen dan toen we net met haar mochten rijden.

Ordinary Week Recap - week 31

Vanaf zondag avond begon ik me steeds minder goed te voelen. Ik kreeg keelpijn, was soms misselijk en duizelig en voelde me gewoon steeds minder fijn. Woensdag kreeg ik onderweg naar mijn werk ook nog een tak op mijn hoofd die uit een boom viel: sindsdien heb ik vrijwel continu hoofdpijn. Ik ben bang dat het een lichte hersenschudding is, dus doe het rustig aan. Een groot deel van mijn week bracht ik dan ook door in bed, met en zonder laptop.

Ik ben deze week wel aan de slag gegaan met mijn nieuwe bewerkingsprogramma voor mijn video’s: Adobe Premiere Pro CC. Tot nog toe vind ik het ontzettend fijn werken, maar het is wel veel uitgebreider dan dat ik gewend ben dus het gaat nog even duren voor ik alles weet te vinden.

Ordinary Week Recap - week 31

Als pluspuntje terwijl ik me niet goed voelde kwam mijn bestelling binnen van het Kruidvat. Ik had namelijk een paar producten uit de nieuwe assortiments-toevoeging van Catrice besteld en die kwamen binnen. Waarvan wil jij als eerste een review zien?

Aankomende week hoop ik gewoon artikelen en video’s voor jullie te kunnen maken, maar vanwege mijn hoofdpijn kan ik helaas niks beloven. De video voor a.s. dinsdag is nog niet opgenomen, maar ik ga morgen (levend op aspirines) naar Castlefest toe en ben daar van plan een video van te maken voor jullie. Heel iets anders, maar hopelijk alsnog leuk. Fijn weekeind!

6 Comments

 • hilde 6 augustus 2016 at 20:47

  hopelijk voel je je snel weer beter! Nu dit weekend lekker genieten hè meis?

  • Irina 6 augustus 2016 at 22:36

   Morgen helaas weer aan het werk.. Gelukkig nemen collega’s 2 uur van me over waardoor ik i.p.v. 7 uur ‘maar’ 5 uur hoef.

 • marleen@burgertrutjes 6 augustus 2016 at 15:54

  Rustig aan doen, je gezondheid gaat voor 🙂

  • Irina 6 augustus 2016 at 22:36

   I’ll try, haha

 • Ria 6 augustus 2016 at 15:18

  Nogmaals – beterschap!!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×